Wat is jouw ultieme skivakantie? Voor Dave Treadway was het antwoord eenvoudig. Hij wist dat er bij een afgelopen fjord aan de kust van British Columbia een schitterende lodge stond. Samen met vrienden en familie had hij hier een geweldige tijd. Maar laten we eerlijk zijn, dat had ongetwijfeld ook te maken met de helikopter die voor de deur stond en een boot waarmee ze de oceaan op konden.

Tja, dat is wel even wat anders dan een vakantie in Mayrhofen of een appartement in Val Thorens. Eigenlijk is dit een wintersport zoals je die in Europa nauwelijks kan beleven. Misschien dat alleen Noorwegen in de buurt komt. Wat zou jouw ultieme droomtrip zijn?

Arjen
is geboren met de kaarten van skigebieden in de wieg en heeft ze bijna allemaal bezocht. Zijn grote passie is freeriden.

Ik ben en simpele ziel met slechts een wens en dat is na 5 uur of in de nacht sneeuwval en overdag de hele tijd een helder blauwe hemel met zonlicht!! Dan straal ik ook :D

Dat geeft een nieuwe dimensie aan “met de baby op vakantie”

Kan geen landal tegenop!
(Hoewel, deze lodge heeft geen Bollo-club)

fijne site hè, dat wintersport.nl?

Daarom kun je nooit te veel geld hebben!

Sneeuwalarm

Ontvang gratis een sneeuwalarm per e-mail van jouw bestemming in aanloop naar je wintersport vakantie! De meldingen stoppen automatisch na je vakantie.

Plaats een reactie