BEWintersport is ook beschikbaar op wintersport.be
sluiten
Kom jij ons team als directiesecretaresse / managementassistente versterken?

Kom jij ons team als directiesecretaresse / managementassistente versterken?

Jordan-P op 18 oktober 2019 · 0 reacties

De Nederlandse Ski Vereniging is op korte termijn op zoek naar een enthousiaste medewerker die ons team komt versterken in de rol van:

Directiesecretaresse/managementassistente, 38 uur/wk

Taken en verantwoordelijkheden

Je verricht in grote mate zelfstandig alle voorkomende werkzaamheden. De functie is uitvoerend, organisatorisch en initiërend van aard. Je fungeert als het ware als een zelfstandige spil in het web.

Binnen jouw taken en verantwoordelijkheden vallen:

 • verzorgen van alle secretariële werkzaamheden ter ondersteuning van de algemeen directeur en de financieel manager (waaronder verzorging van (digitale) post en agendabeheer)
 • het organiseren, voorbereiden en notuleren van diverse vergaderingen (MT, hoofdbestuur, algemene vergaderingen en commissievergaderingen)
 • het actief bewaken van statutaire en reglementaire verplichtingen
 • verzorgen van de personeelsadministratie (geen salarisadministratie), waaronder ook verlofregistratie en contact met de arbodienst inzake ziek- en herstel¬meldingen
 • het opstellen van conceptteksten, alsmede het redigeren van aangeleverde teksten
 • verzorgen van inkomende en uitgaande (digitale) correspondentie
 • beheren van het (digitale) directiearchief
 • verrichten van andere al dan niet opgedragen werkzaamheden, inherent aan de functie.

Wie zoeken wij?

Voor deze functie geldt dat we iemand zoeken die graag in een klein, enthousiast team werkt in een sportieve omgeving en om kan gaan met een breed takenpakket. Ook iemand die in staat is om zelfstandig, servicegericht en accuraat te werk te gaan, af en toe onder een behoorlijke werkdruk kan functioneren en die ook bereid is even iets meer te werken als dat nodig is. Het gevoel voor verhoudingen binnen de organisatie en een vooruitziende blik zijn belangrijke kwaliteiten. Je springt in op zaken die fout dreigen te lopen, bedenkt zo nodig nieuwe procedures en werkt deze uit. Volhardendheid en snel kunnen schakelen is voor deze brede functie een vereiste. Integriteit vormt de basis van jouw handelen.

Verder beschik je over een afgeronde opleiding tot directiesecretaresse of managementassistent op HBO-niveau en een uitstekende beheersing van de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift. Ook uitgebreide kennis van Gmail, Word en PowerPoint is een vereiste.

Wij bieden:

 • een informele en ontspannen werksfeer
 • een salaris, conform CAO-Sport schaal 10, met daarnaast een pakket secundaire arbeidsvoorwaarden
 • een team dat bestaat uit mensen die passie hebben voor sport en wintersport in het bijzonder.

Over de Nederlandse Ski Vereniging

De Nederlandse Ski Vereniging is naast een sportbond ook een organisatie die zich inzet voor alle circa één miljoen wintersporters in Nederland. Het is dé organisatie waar je moet zijn als je op zoek bent naar informatie en inspiratie op het gebied van wintersport. De Nederlandse Ski Vereniging bedient haar 70.000 actieve leden niet alleen op het gebied van (top)sport, informatie en inspiratie maar biedt haar leden ook een unieke doorlopende reisverzekering aan.

Wil je reageren?

Stuur dan vóór 15 november a.s. een reactie naar c.vandenboogaard@wintersport.nl (of schrijf naar Nederlandse Ski Vereniging, Orteliuslaan 1041, 3528 BE Utrecht, t.a.v. Caroline van den Boogaard).

De eerste ronde gesprekken vindt in de week van 18 t/m 22 november plaats, de tweede ronde in de week van 25 t/m 29 november.

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.

Op de hoogte blijven van de laatste artikelen? Meld je aan voor onze wekelijkse nieuwsbrief!