Sneeuwalarm

Ontvang gratis een sneeuwalarm per e-mail van jouw bestemming in aanloop naar je wintersport vakantie! De meldingen stoppen automatisch na je vakantie.

Ischgl: ongelimiteerd skiplezier vanaf 28 november

gesponsord op 04 november 2019

Ischgl behoeft natuurlijk weinig introductie meer. Dit gebied met de beroemde slogan Relax if you can is niet zonder reden razend populair. Geweldige pistes, een ongekende goede lift-infrastructuur, fijne accommodaties en een geweldige après-ski maken dat veel wintersporters helemaal verkocht zijn aan dit gebied. Zoals elk jaar opent Ischgl vroeg in het seizoen om tot ver in het voorjaar open te blijven! Dit jaar kun je al terecht vanaf 28 november! Natuurlijk met een grandioos openingsconcert en met twee gloednieuwe, hypermoderne liften!

Openingsconcert SEEED

Dit jaar kun je vanaf 28 november terecht in Ischgl voor de eerste skimeters van het jaar! Natuurlijk wordt dit openingsweekend feestelijk ingeluid met op 30 november het beroemde Top of the Mountain concert. Ondanks het feit dat het openlucht concerten zijn gaat elk jaar het dak eraf bij de openingsconcerten in Ischgl. Dit jaar is het de Duitse band Seeed die voor het feest zorgt. Met hun mix tussen Dance, Reggae, Dub, Ska en Hip Hop is er één ding zeker: als Peter Fox en zijn bandleden het podium opkomen dan gaat het helemaal los! Hier vind je de mogelijkheden en prijzen voor het openingsweekend met concert.

Twee hypermoderne nieuwe liften

Met 239 kilometer aan perfect onderhouden pistes en liften waar elk ander skigebied jaloers op is zou Ischgl alles op z’n beloop kunnen laten. Maar dit gebied geeft zijn voorsprong niet graag uit handen. Ook dit jaar is er weer flink geïnvesteerd. Zo is de Velilleck 1 lift vervangen. Vanaf dit jaar is dit met 6 meter per seconde de snelste lift van Ischgl, en dat wil wat zeggen. Ook is deze 6-zitter een stuk langer dan zijn voorganger. Het comfort van de lift is ongekend hoog. Denk aan extra brede en ergonomische, en natuurlijk verwarmde stoelen en een extra veilig design. Verder is deze lift helemaal low-noise en low-vibration.

Dit jaar komt er boven Samnaun de nieuwe Visnitz N2 lift, een hypermoderne 8-zitter. Deze lift kan maar liefst 3500 personen per uur naar boven brengen. Deze Visnitz N2 komt uit de prestigieuze D-line van Garaventa en heeft natuurlijk verwarmde stoelen en een kap voor als het weer slecht is. In net geen vijf minuten sta je met deze lift supersnel boven op de Visnitzkopf op 2633 m.

Check de huidige sneeuwcondities met de sneeuwupdates!

Ga je deze winter naar Ischgl? Om te weten hoe de sneeuwcondities zijn plaatst Ischgl regelmatig sneeuwupdates op hun YouTube kanaal. Ideaal om te weten wat je te wachten staat. De beelden zijn trouwens ook de moeite van het kijken waard als je nog niet direct richting de sneeuw vertrekt.