Sneeuwalarm

Ontvang gratis een sneeuwalarm per e-mail van jouw bestemming in aanloop naar je wintersport vakantie! De meldingen stoppen automatisch na je vakantie.

Komend weekend begint het winterseizoen zeer feestelijk bij DAKA. Namelijk met het Ski & Snowboard Event 2019. Tijdens dit evenement wordt de start van het winterseizoen goed gevierd! Je kunt kennis maken met de nieuwe collecties en er is volop entertainment. Komend weekend is het in Rotterdam, maar snel volgen Amersfoort, Utrecht, Alkmaar en Apeldoorn.

Genoeg te doen!

Tijdens deze Events is er voldoende te doen. De nieuwe collectie wordt bijvoorbeeld getoond met een leuke modeshow. Meerdere keren per dag kun je de nieuwste outfits zien. Ben je opzoek naar nieuwe spullen? De hele dag kun je geholpen worden door personal shoppers welke je voorzien van persoonlijk advies. Ontdek kleur- en stijladvies, tips, een frisse blik, persoonlijke aandacht en een groot aanbod gebaseerd op je wensen. Maak een afspraak hier!

Skibaan

Ook kun je lekker komen skiën en je skills testen op de mobiele skibaan! De skibaan is onder begeleiding van twee skileraren om alles goed te laten verlopen. Op de mobiele skibaan kan iedereen (leren) skiën of snowboarden. Super leuk om weer in de stemming te komen!

Voor de kinderen

Voor de kids staat er een enorm springkussen klaar (succes verzekerd). Als de kleintjes het liever wat rustiger aandoen kunnen ze ook gesminckt worden. En die hierboven genoemde skibaan is voor jong en oud!

Korting op onderhoud

Tijdens het Ski & Snowboard Event 2019 krijg je 10 euro korting op het Pro 1 onderhoudspakket om je ski’s of snowboard te laten onderhouden. Zo ben je gelijk goed voorbereid voor het nieuwe winterseizoen.

Zet 'm alvast in je agenda:

  • Zaterdag 16 & zondag 17 november 2019: DAKA Rotterdam Noord
  • Zaterdag 23 & zondag 24 november 2019: DAKA Amersfoort
  • Zaterdag 7 & zondag 8 december: DAKA Utrecht
  • Zaterdag 14 & zondag 15 december: DAKA Apeldoorn & DAKA Alkmaar
redactie

Plaats een reactie