Agenda Common Training Test Frankrijk en Italië voor skileraren

Jordan-P op 26 november 2019

*In Frankrijk en Italië kan je als skileraar in 2020 de Common Training Test (CTT) afleggen. Ben je benieuwd wat dit is en wanneer je de CTT kunt volgen? Lees dan verder. *

Wat is de CTT?

De CCT is een test waaraan kan worden deelgenomen door skileraren met een bepaald diploma (voor Nederlands opgeleide niveau 4 (oude skileraar-B)). Ook kan met andere buitenlandse diploma’s, zoals bijvoorbeeld Landes II, hieraan worden deelgenomen. Bij het slagen voor deze test is de skileraar gekwalificeerd om op Europees niveau zelfstandig te mogen lesgeven. Hierover is eerder een uitgebreid artikel geschreven.

Op welke data kun je de CTT volgen?

Je kunt de CTT zowel in Oostenrijk, Frankrijk als in Italië in 2020 volgen. Klik op het land om de agenda met bijbehorende data te zien en waar je jezelf kan inschrijven. Let op, voor inschrijving is bevestiging nodig van de Nederlandse Ski Vereniging. Deze kan je aanvragen via opleidingen@wintersport.nl.

Jordan-P
Sneeuwalarm

Ontvang gratis een sneeuwalarm per e-mail van jouw bestemming in aanloop naar je wintersport vakantie! De meldingen stoppen automatisch na je vakantie.