BEWintersport is ook beschikbaar op wintersport.be
sluiten
Perry: alles voor jouw winter

Perry: alles voor jouw winter

gesponsord
Geplaatst op 9 december 2019

Perry sport de grondlegger van de wintersport in Nederland
Perry sport de grondlegger van de wintersport in Nederland

Wist je dat Perry een van de allereerste winkels was in Nederland met wintersportmateriaal? Je zou zelfs kunnen zeggen dat Perry de wintersport in Nederland heeft geïntroduceerd! Het wintersportbloed stroomt net als toen nog steeds door de aderen van deze sportketen. In alle 37 Perry stores vind je een uitgebreid aanbod aan wintersportkleding en accessoires zoals helmen, handschoenen, skibrillen en thermowear. In drie stores vind je een extra uitgebreid wintersportaanbod met wintersportkleding, extra veel accessoires, ski’s en skischoenen. Ook ben je voor ski-onderhoud bij Perry op het juiste adres!

Een beetje geschiedenis

In 1866 opende de familie Verster in de Amsterdamse Kalverstraat The English American Warehouse Perry&Co. Een kleine winkel waar de meest exclusieve en innovatieve producten van over de hele wereld werden verkocht. Op dat moment was Perry nog geen echte sportwinkel! Naast stalen pennen, potloden en andere schrijfwaren, gingen er bij Perry ook innovatieve artikelen over de toonbank. In de jaren 20 werd de concurrentie met andere warenhuizen steeds heftiger. Perry besloot, heel verstandig, zich meer op reizen en vrije tijd te richten. Na de oorlog werd Perry een echte sportwinkel! In 1960 introduceerde Perry het skiën in hun winkel en had het de grootste wintersportafdeling van Nederland.

Perry, een echte wintersportspecialist
Perry, een echte wintersportspecialist

Assortiment Perry WinterXL

Net als toen biedt Perry een gigantisch aanbod aan wintersportmateriaal. In het bijzonder in de Perry WinterXL winkels. Je vindt hier ski's van merken als Salomon, Head en Atomic. Het spreekt voor zich dat je voor winterkleding hier ook goed zit. Natuurlijk heeft Perry daarnaast de broodnodige wintersportaccessoires in de collectie. Denk aan handschoenen, mutsen en snowboots voor zowel volwassenen als kinderen. Verder is er een uitgebreide keuze aan skibrillen van onder andere Oakley en skihelmen in verschillende prijsklassen.

Ski's huren: Via Perry kun je ook ski's op jouw skibestemming huren! Loop binnen in een van de winkels voor meer informatie!

Persoonlijk + service

Als jij bij Perry binnenloopt kun je zeker zijn van een persoonlijke behandeling. Het personeel staat voor je klaar om je kundig en goed advies te geven over sport, adventure, lifestyle en wintersportkleding en -materiaal. Bij Perry zit je dus goed voor one-stop shopping voor sport, lifestyle, adventure & wintersport. Heb je een drukke agenda en wil je zeker zijn van een passend advies? Maak dan online een afspraak in jouw lokale WinterXL store. Onze wintersportspecialist staat dan exclusief voor je klaar! Ook is Perry de aangewezen plek om je wintersportmateriaal een onderhoudsbeurt te geven. Zo kom je weer veilig en goed de pistes af tijdens de wintersport.

Stijlvolle en eigentijdse collectie
Stijlvolle en eigentijdse collectie

Wintersport weekend: op 14 & 15 december pakt Perry groots en feestelijk uit met leuke acties, wintersportactiviteiten, koek & zopie kramen en animatie voor de kinderen.

De locaties van de Perry WinterXL stores:

  • Utrecht, de wintersportstore in hartje Utrecht is een moderne flagshipstore met twee verdiepingen sport, adventure & wintersport. Gemakkelijk te bereiken via OV en auto (parkeren P1, Hoog Catharijne);
  • Sliedrecht, de lokale wintersportstore voor Sliedrecht en omgeving is gemakkelijk te bereiken via afrit 25 van snelweg A15, met parkeren voor de deur;
  • Den Bosch, de wintersportstore in hartje Den Bosch heeft drie verdiepingen sport, adventure & wintersport. Hij is gemakkelijk te bereiken via OV en auto (diverse parkeergarages in de omgeving).