BEWintersport is ook beschikbaar op wintersport.be
sluiten
Goed zicht ongeacht de condities met Julbo REACTIV

Goed zicht ongeacht de condities met Julbo REACTIV

gesponsord
Geplaatst op 9 december 2019

Het familiebedrijf Julbo maakt al sinds 1888 zonnebrillen, skibrillen en helmen. Geïnspireerd door de natuur, extreme buitensporten en geholpen door veeleisende buitensportatleten blijft dit merk innoveren om te zorgen dat je, als je op de berg staat, het best mogelijke zicht hebt! Het bewijs hiervan levert de nieuwe REACTIV technologie en de Cyrius goggle.

REACTIV®

Na 12 jaar onderzoek en ontwikkeling is Julbo een trendsetter geworden op het gebied van fotochromische lenzen. De REACTIV is hun nieuwe fotochromische lens. Simpel gezegd wordt een fotochromische lens donkerder als de zon schijnt en er veel licht is. Als het bewolkt is of als je continu in de schaduw bent wordt de lens lichter en laat deze meer licht door. Op deze manier zorgt je lens altijd, ongeacht de condities, voor goed zicht!

Organisch materiaal

De Julbo REACTIV meekleurende lenzen voor zonnebrillen en brillen zijn gemaakt van organisch materiaal. Dit combineert de optische kwaliteiten van minerale lenzen met het lage gewicht en de sterkte die superieur is aan polycarbonaat. De transparantie en stabiliteit van REACTIV-lenzen is uitzonderlijk. De fotochromische pigmenten zijn door de lens heen gegoten. Julbo biedt daarnaast levenslange garantie op de fotochromische eigenschappen van de bril.

In totaal heeft Julbo vijf REACTIV lenzen voor goggles zodat je keuze hebt uit verschillende meekleurende bereiken, meerdere lenskleuren en verschillende polarisatiegraden. Zo kan iedere wintersporter de bril vinden die hij of zij zoekt. De lenzen zijn onderverdeeld in drie categorieën:

  • Performance: drie lenzen voor alpineskiën, freeriden en toerskiën. Verschillende basiskleuren, een breed fotochroom bereik en een zeer snelle aanpassing aan verschillende soorten weer, licht en zichtbaarheid;
  • All Around: de maatstaf voor optimaal comfort. De categorie "All Around" biedt een helder zicht, goed contrast en bescherming voor de ogen. Zowel op als buiten de piste;
  • High Mountain: bescherming en polarisatie voor de meest veeleisende wintersporter. De perfecte combinatielens om er op uit te gaan in elk weertype en tot de hoogste toppen.

Een nog breder blikveld met de Cyrius!

De Cyrius is compleet nieuw voor de winter 2019/2020. Deze frameless bril biedt een ongekend breed zicht en is uitgerust met de hoogwaardige REACTIV technologie. Deze bril maakt dat je compleet vergeet dat je een skibril op hebt, totdat je deze afzet. Dan zie je pas hoe de bril voor een veel beter zicht zorgde! Het REACTIV-lensbereik past zich realtime aan de heersende omstandigheden aan voor helder zicht en biedt totale bescherming.