Spyder Vanqysh Jacket, de ultieme skijas!

gesponsord op 16 december 2019

null

Het merk Spyder is ontstaan in 1978 in de keuken van de Canadees David Jacobs. Deze man zag tijdens skiwedstrijden van zijn zoons het aanbod qua skikleding erg miniem was. Ook was hij zeker dat hij betere kwaliteit racekleding kon maken dan wat er op de markt was! In een aantal jaar groeide Spyder uit tot het grooste winterport-kleding merk ter wereld. Deze positie heeft dit merk nooit meer afgestaan! Spyder heeft een breed assortiment aan wintersportkleding voor iedere wintersporter.

Over het merk Spyder

Spyder werd dus geboren met de wens om de prestaties van kleding (en wintersporters) te verhogen. Het merk wil skiracers inspireren om harder te skiën, toerskiërs om verder te lopen en freeriders om de mooiste poeder te skiën. Daarnaast blijft bescherming tegen de elementen met duurzame kleding voor alle wintersporters het hoofddoel van dit bedrijf! Spyder heeft kwaliteit hoog in het vaandel staan. Elk Spyder product wordt door het Amerikaanse skiteam getest voordat het op de markt komt! Spyder wordt voor en door skiërs gemaakt. Met andere woorden: Spyder is skiing!

null

Gore-Tex 4-way stretch van Gore-Tex wordt exclusief voor Spyder gemaakt! Deze zeer hoogwaardige stof is natuurlijk 100% waterdicht en heeft een zeer hoog ademend vermogen. Het heeft zeer elastische eigenschappen waardoor bewegingsvrijheid gegarandeerd is. Vanwege de 4-way stretch Gore-Tex krijgen de onderliggende lagen meer ruimte; hierdoor blijven de thermische en isolerende eigenschappen beter intact en komt het ‘lagen-systeem’ nog beter tot z’n recht. Natuurlijk is deze stof ook zeer slijtvast. Je vindt deze
4-way stretch van Gore-Tex in de exclusief bij Spyder in de Performance line, de Legend collectie.

Het Vanqysh Jacket

Het Vanqysh Jacket is de meest populaire Gore-Tex jas van Spyder onder wintersporters. Deze jas heeft alles wat een wintersporter zich kan wensen. Hoogstaande 4-way stretch Gore-Tex zorgt voor absolute bewegingsvrijheid. Vanwege deze stretch blijft de jas bovendien altijd op z’n plaats zitten. Honderd gram Primaloft isolatie zorgt ervoor dat je het met deze jas nooit koud zult hebben. Mocht het warmer zijn op de pistes, dan kun je meerdere ventilatie ritsen open zetten. En mesh-padding zorgt voor een nog hoger ademend vermogen en betere bescherming. De stoere kleuren met contrasterende ritsen geven de jas een duidelijke stijl!

Deze jas heeft echt alles wat je als doorgewinterde skiër of boarder kan verlangen in een jas, denk aan onder andere:

  • Recco® Avalanche Rescue System
  • Losritsbare capuchon
  • Waterdichte, getapte YKK ritsen
  • Full stretch binnenvoering
  • Losritsbare sneeuwvanger
  • Spacer mesh-padding
  • Ventilatieritsen
  • Binnenmouw met duimgat

Verkrijgbaar bij de Nederlandse Spyder wintersport dealers

Sneeuwalarm

Ontvang gratis een sneeuwalarm per e-mail van jouw bestemming in aanloop naar je wintersport vakantie! De meldingen stoppen automatisch na je vakantie.