Sneeuwalarm

Ontvang gratis een sneeuwalarm per e-mail van jouw bestemming in aanloop naar je wintersport vakantie! De meldingen stoppen automatisch na je vakantie.

Triple Festival Wolfskamer

JurreSmits op 29 november 2019

Zaterdag 7 december op de banen van Wolfskamer Wintersport.

Jaren geleden is het gestart als een spectaculaire uitbreiding van een traditionele NPW slalom wedstrijd op de baan, de Triple. De gedachte was om op één dag drie wedstrijden te bieden, een reuzeslalom , een paralelslalom en de NPW punten slalom. Wedstrijddeelnemers konden zo bij één wedstrijdevenement veelvuldig de baan op.

Inmiddels is het uitgegroeid tot het Triple Festival, waarbij naast de deelname van een grote groep Alpine wedstrijdskiërs nog veel meer wintersport uitdaging geboden wordt.

Op het Triple Festival van Wolfskamer Wintersport kom je vele vormen van wintersport competitie tegen. Zo is er de Bambi Cup, waarbij 300 zeer jonge talenten hun eerst slalom skiën in een apart klassement. Ook de snowboarders tonen daarbij hun wintersportplezier. Verder is er de Kerst Cup voor mensen met een verstandelijke beperking. Deelnemers aan deze G-cup wedstrijd zijn ook gelouterde podiumkandidaten op de Internationale wedstrijden van de Special Olympics. Tot slot zien we dit jaar bij het Triple Festival demonstraties van zitskiërs met een lichamelijke beperking, de gehandicapte wintersporters.

Vanaf 9.00 uur ’s morgens tot 17.00 uur is het Triple Festival, met de vele wedstrijden, de vele wintersport winkels, de gezellige standjes met eten en drinken, de verrassende komedianten die zich in het publiek begeven en de grote hal met prijsuitreikingen en muziek, een wintersport festival bij uitstek.

Toegang is gratis en er is ruimte voor vele duizenden bezoekers rond de mooie skibanen van Wolfskamer Wintersport aan de IJsselmeerstraat in Huizen.
Een dag Triple Festival is voor liefhebbers van wintersport een onvergetelijke beleving.