Getest: DJI Osmo Pocket gestabiliseerde camera voor de wintersport

Rogier op 06 december 2019· 51 reacties

Echt heel erg klein

Filmen is leuk, maar als je een kwalitatieve wintersportfilm wilt maken heb je al snel een gestabiliseerde camera nodig. Hoewel bijvoorbeeld GoPro met de laatste GoPro 8 een geweldige ingebouwde stabilisatie heeft komt er nog steeds weinig in de buurt van beelden die met een Gimbal worden gestabiliseerd. Terwijl ook deze Gimbals de laatste jaren veel kleiner zijn geworden (denk aan de DJI Osmo of de GoPro Karma Grip), zijn dit nog steeds geen apparaten die je voor de lol meeneemt. Na twee afdalingen laat je dat grote ding in je rugzak of zelfs in je accommodatie. Als je geen beelden maakt dan kun je ook geen goede beelden maken. Daar belooft DJI nu de oplossing voor te hebben want de DJI Osmo Pocket is zo klein dat ie in elke zak past. Zo kun je je Gimbal-camera altijd meenemen. Is dit wondercameraatje ook op wintersport te gebruiken? Wij hebben het uitgetest!

Wat is een gimbal? Gimbals hebben twee of drie assen die horizontale en verticale beelden corrigeren, oftewel een cardanische ophanging hebben. Zo worden schokkerige hoog / laag en links / rechts bewegingen gecorrigeerd naar vloeiende bewegingen. In de assen van de DJI Osmo pocket zitten motortjes die de camera stabiel houden.

Camera is echt klein

Natuurlijk had ik, voordat ik de camera bestelde, de reviews op internet gezien. Iedereen was lyrisch over hoe klein deze camera is. Ondanks al deze verhalen kon ik mijn ogen amper geloven toen ik het kleine pakje thuis kreeg. Deze camera is echt ontzettend klein, echt indrukwekkend. Ondanks de maat heeft DJI goed nagedacht over hoe de camera in elkaar zit. Met twee duidelijk knoppen kun je de camera aan- en uitzetten, beginnen of stoppen met filmen en van menu veranderen. Een klein schermpje helpt enorm bij het zorgen voor een goede compositie, het volgen van je onderwerp en het wisselen van menu’s of instellingen. Alhoewel voor dat laatste het beste je telefoon kunt gebruiken die je eenvoudig aansluit met de bijgeleverde adapter.

Beeldkwaliteit van DJI Osmo Pocket

Mijn eerste gedachte toen ik de eerste beelden binnenhaalde was: wat een kwaliteit voor zo’n kleine camera. Maar het was mooi weer en er was geen vuiltje aan de lucht. In het donker of met slecht, mistig weer kom je snel aan de grenzen van dit cameraatje. Ook zal de zeer ervaren ‘prosumer’ videomaker het tegen vinden vallen wat er uit de beelden te halen is in de nabewerking. Maar als je deze camera niet 's avonds gebruikt en voornamelijk bij goed weer dan zijn de beelden meer dan voldoende! De afgelopen weken heb ik al heel veel beelden uit deze camera gebruikt in de filmpjes die ik hier op wintersport.nl heb gepost!

In de doos: camera, de praktische beschermhoes, laadkabel en adapter voor telefoon

Eenvoudig filmen met de DJI Osmo Pocket

Bij de Osmo Pocket heb je eigenlijk geen handleiding nodig. Alles wijst heel erg voor zich. Je zet de camera aan, en je gaat filmen! De hoek van de camera kan je zelf met de hand instellen. Als je jezelf wilt opnemen druk je twee keer op de knop en de camera draait naar jouw toe. Met een klik op het scherm volgt de camera automatisch een bewegend onderwerp naar keuze! De camera neemt natuurlijk ook geluid op. Voor een actiecamera is de microfoon niet slecht, maar als geluid echt belangrijk is zul je accessoires nodig hebben om een microfoon aan de camera toe te voegen.

Al deze beelden zijn van de DJI Osmo Pocket, onbewerkt en ruw geknipt:

Om een idee te geven, deze audio is met de DJI Osmo Pocket opgenomen

Tijdens het skiën

Toen de DJI Osmo Pocket vorig jaar uitkwam had ik het samen met onze videoman René over de mogelijkheden tijdens het skiën. Wij vroegen ons af in hoeverre zo’n kleine Gimbal de snelle skibewegingen bij kan houden. Ik ben positief verrast. De camera filtert skibewegingen geweldig goed en met 1 tik op het scherm kun je een persoon of object automatisch volgen. Zo is het maken van mooie actiebeelden echt kinderspel.

Niet waterdicht

Zoals jullie weten ski ik het liefst in diepe poeder en als het sneeuwt. Hiervoor blijf ik waarschijnlijk mijn GoPro’s gebruiken want de DJI Osmo Pocket is niet waterdicht. Achter de camera zitten ventilatie openingen om de camera en de Gimbal te koelen. Als hier vocht in komt kan de camera snel problemen geven. Een camera als deze gaat niet zomaar kapot, maar neem de Osmo Pocket niet mee naar buiten als het hard sneeuwt of regent!

Welke accessoires heb je nodig?

Je kunt veel verschillende accessoires kopen voor de DJI Osmo Pocket. Denk aan een waterdichte case, een controller wheel, een mount om een audio-in te hebben, en allerlei houders voor de camera of om de telefoon aan de camera aan te sluiten. Voor al deze accessoires geldt dat deze de camera, een beetje tot behoorlijk veel, groter maken. Dit terwijl juist het zeer kleine formaat de reden is om deze camera te kopen. Met alle extra accessoires wordt de camera te groot om hem lekker in je jas- of broekzak te laten glijden. Mocht je per se al deze extra features willen, dan kun je je afvragen of een ander model camera met Gimbal geen betere keuze is. Over accessoires gesproken. Deze camera wordt vaak verkocht zonder geheugenkaartje dus deze moet je er zelf nog bijkopen. Zelf heb ik wel de wireless stand gekocht omdat de camera hiermee makkelijk rechtop te plaatsen is. Ook vind ik het op deze manier eenvoudiger om instellingen via de telefoon aan te passen.

Conclusie DJI Osmo Pocket

De DJI Osmo Pocket is een camera zonder poespas. Je haalt hem uit je jas- of broekzak, je zet hem aan, drukt op record en je krijgt gestabiliseerde beelden terug die zelfs tot 4K60 kunnen worden opgenomen. Precies om deze reden heb ik bijna geen accessoires voor deze camera gekocht. Juist het zeer kleine formaat plus het gestabiliseerde beeld is de reden dat ik deze camera meepak en niet een grotere! Als ik meer wil doen met een camera dan gebruik ik een ander/groter model. Sinds ik de DJI Osmo Pocket gekocht heb, heb ik (tijdens mooi / droog weer) geen enkele tocht in de bergen zonder deze camera gedaan. Hierdoor film ik vaker perfect gestabiliseerde beelden dan ik anders met mijn telefoon zou doen. Iedereen die op zoek is naar gestabiliseerde beelden zonder veel moeite of gewicht raad ik deze camera aan! En de prijs? Die valt voor de maat en kwaliteit alleszins mee, namelijk € 309,-

Positieve punten:

 • Zeer compact ;
 • Gimbal en camera in één;
 • Zeer goed gestabiliseerde beelden tot 4K60;
 • Standaard geleverd met nuttige beschermhoes;
 • Active tracking maakt filmen heel gemakkelijk;
 • Batterij gaat vrij lang mee, ook in de kou! (en je kunt hem warm houden in je zak);
 • Beeldhoek is nagenoeg perfect, wijd genoeg om alles in beeld te krijgen, maar geen fish-eye look die een GoPro wel heeft.

Negatieve punten:

 • Geen verwisselbare batterij;
 • Niet waterdicht;
 • In donkere omgevingen komt er snel ruis in beeld opzetten;
 • Wil je er meer mee (goed geluid, waterdicht, panning) dan heb je losse en prijzige accessoires nodig die de camera meteen veel groter maken;
 • Camera is zonder accessoire niet op een statief te schroeven.
Rogier
woont in de Franse Alpen. Als er maar een beetje sneeuw ligt, is hij buiten te vinden, om ons daarna bij te praten.

Plaats een reactie

Markskipark6 december 2019 · 08:09

Dji weet wel iedere keer mooie spullen te maken. Ik zat net eens te kijken, maar de dji mavic mini (drone) komt qua prijs aardig in de buurt. Qua beeldkwaliteit doet deze weinig onder voor de osmo, alleen een lagere film resolutie. Kan volgens mij best een leuk alternatief zijn, de drone is natuurlijk ook gewoon handheld te gebruiken namelijk.

btw; mijn eerste post hier, lees al een tijdje mee, maar aangenaam!

PieterVK6 december 2019 · 08:50

Bedankt voor deze mooie review Rogier! Dit wordt mijn videogear voor komende skivakanties.

Twijfelde nog een beetje over de batterijduur in de kou, zeker omdat je de batterij niet kan vervangen maar zo te zien zit dat wel snor.

Matthieu6 december 2019 · 09:12

Zeer interessant deze camera. Heb je nog tips @Rogier over hoe je hem ergens aan zou kunnen bevestigen als je “gewoon” jij eigen afdaling wil filmen, zoals als een chestmount oid bij een Gopro?
Overigens vind ik de waterdichtheid geen negatief punt aangezien een waterdichte case gewoon te koop is.
Kan alleen niet helemaal begrijpen hoe die erop/erover past.

pfff.... hoe lang nog.....⛷
Renemoderator6 december 2019 · 09:38

Even op de link klikken van de waterdichte case @Matthieu , dan is het snel duidelijk hoe hij er overheen gaat. Maar zoals Rogier al omschreef: bij alles wat je er aan toe voegt, verlies je eigenlijk de belangrijkste USP van het hele product, zijn compactheid. Ik heb tot nu toe nog nooit de behoefte gehad een case er om heen te doen, als het sneeuw film ik wel met een gopro o.i.d.

@PieterVK mocht het echt nodig zijn, zou je tijdens je lunch de osmo altijd aan een powerbank kunnen hangen. Maar om je een idee te geven, ik heb in de zomer mijn vakantie van 2 weken op 1 batterij kunnen halen. Selectief gefilmd en oke, het was niet koud, maar om je een indicatie te geven.

@Markskipark ik zou de osmo nooit gebruiken om m’n eigen afdalingen te filmen, hooguit een kort selfie stukje, maar niet naar beneden wijzend. Daar is hij niet echt voor geschikt. Het is wel mogelijk met de mount die je los erbij kan kopen, waarna je hem kan bevestigen op een Gopro Chesty! En eerlijk gezegd zijn dat vaak ook de meest saaie beelden voor een lange tijd. Maar dan komt het weer aan op smaak ;-) En in vergelijking met de Mavic. Tja, je mag er tegenwoordig op amper nog wat plaatsen mee vliegen, dus dan gaat de lol er al vrij snel vanaf.

Don't panic, you will always have your towel...
Juul6 december 2019 · 09:47

Dji weet wel iedere keer mooie spullen te maken. Ik zat net eens te kijken, maar de dji mavic mini (drone) komt qua prijs aardig in de buurt. Qua beeldkwaliteit doet deze weinig onder voor de osmo, alleen een lagere film resolutie. Kan volgens mij best een leuk alternatief zijn, de drone is natuurlijk ook gewoon handheld te gebruiken namelijk.

btw; mijn eerste post hier, lees al een tijdje mee, maar aangenaam!

Markskipark op 6 dec 2019 08:09

De mavic mini is inderdaad een leuke drone, maar het lijkt mij bijzonder onpraktisch om met een drone in de hand te filmen tijdens het skiën

CJAHulskamp6 december 2019 · 09:51

Net besteld voor de kerstvakantie. Bedankt voor de test.

May the ski force be with you !!
Markskipark6 december 2019 · 10:20

Dji weet wel iedere keer mooie spullen te maken. Ik zat net eens te kijken, maar de dji mavic mini (drone) komt qua prijs aardig in de buurt. Qua beeldkwaliteit doet deze weinig onder voor de osmo, alleen een lagere film resolutie. Kan volgens mij best een leuk alternatief zijn, de drone is natuurlijk ook gewoon handheld te gebruiken namelijk.

btw; mijn eerste post hier, lees al een tijdje mee, maar aangenaam!

Markskipark op 6 dec 2019 08:09

De mavic mini is inderdaad een leuke drone, maar het lijkt mij bijzonder onpraktisch om met een drone in de hand te filmen tijdens het skiën

Juul op 6 dec 2019 09:47

het zal niet het gemak hebben van de osmo idd, al is de mini even groot als je telefoon(wel wat dikker). ik heb het destijds wel eens gedaan met een mavic pro, dat ging nog best goed eigenlijk. Ik heb ook nog wel eens een soort handvat geprint (3d printer), dat maakte het nog iets makkelijker.

Uiteindelijk was de mavic pro mij te lomp/onhandig qua formaat, misschien dat ik toch de mini ga proberen nog…

Markskipark6 december 2019 · 10:53

ik zou de osmo nooit gebruiken om m'n eigen afdalingen te filmen, hooguit een kort selfie stukje, maar niet naar beneden wijzend. Daar is hij niet echt voor geschikt. Het is wel mogelijk met de mount die je los erbij kan kopen, waarna je hem kan bevestigen op een Gopro Chesty! En eerlijk gezegd zijn dat vaak ook de meest saaie beelden voor een lange tijd. Maar dan komt het weer aan op smaak ;-) En in vergelijking met de Mavic. Tja, je mag er tegenwoordig op amper nog wat plaatsen mee vliegen, dus dan gaat de lol er al vrij snel vanaf.

Rene op 6 dec 2019 09:38

Eens, al mag je met de mini dus op heel wat plekken weer meer doen, aangezien deze minder dan 250 gram weegt. Daarnaast is mijn ervaring dat als je er gewoon verstandig mee omgaat, en dus nooit recht boven een piste gaat hangen en line of sight houd, er niets aan de hand is :-)

maar duidelijk is het wel, de osmo, mini en gopro hebben alleen als gemene deler een camera te zijn. De toepassingen liggen flink uit elkaar, al wordt het wel steeds meer universeel, een mooie trend vind ik zo!

*bericht bewerkt door Markskipark op 06 dec 2019 10:53

ThomJ6 december 2019 · 11:29

Interessant stukje over een camera die ik zelf niet goed ken. Misschien een goed idee om dit de volgende keer te vergelijken met 2 camera’s vanuit dezelfde hoek (bijv GoPro 8 en deze DJI Osmo)? Dan kun je echt vergelijken. Ook een gemiste kans om die beelden in het donker erbij te zetten. Het gaat nu eenmaal om de beeldkwaliteit. Dan is het toch logischer om het te laten zien dan er alleen over te schrijven? :P

Geluid uit het fragment van Sandra met haar stok vind ik overigens erg blikkerig klinken.

HarleySnowball6 december 2019 · 12:28

Hele leuke, handige en welkome review.
Ik deel ThomJ’s mening. Als Rogier nog wat ‘donkere’ beelden kan schieten en toevoegen, dan kunnen de lezers zich ‘een beter beeld’ vormen bij de gemaakte opmerkingen.

HarleySnowball
Coldfeet6 december 2019 · 13:45

Interessant stukje over een camera die ik zelf niet goed ken. Misschien een goed idee om dit de volgende keer te vergelijken met 2 camera’s vanuit dezelfde hoek (bijv GoPro 8 en deze DJI Osmo)? Dan kun je echt vergelijken. Ook een gemiste kans om die beelden in het donker erbij te zetten. Het gaat nu eenmaal om de beeldkwaliteit. Dan is het toch logischer om het te laten zien dan er alleen over te schrijven? :P

Geluid uit het fragment van Sandra met haar stok vind ik overigens erg blikkerig klinken.

ThomJ op 6 dec 2019 11:29

Gewoon Google search gebruiken, er zijn een heleboel vergelijkingsvideo’s beschikbaar.
Blijkbaar zijn de meeste wel ivm de GoPro 7. Meeste reviewers zijn niet enthousiast over de verbeteringen van de GoPro 8.

https://www.google.com/search?q=osmo+pocket+gopro+comparison…

Geluid:
Er zijn 2 microfoons, eentje onderaan en eentje naast het schermpje.
Dat laatste is goed voor vloggers, maar natuurlijk minder als je andere mensen opneemt omdat die aan de andere kant staan.

Glij blij door die brei :-)
Coldfeet6 december 2019 · 13:53

Zeer interessant deze camera. Heb je nog tips @Rogier over hoe je hem ergens aan zou kunnen bevestigen als je “gewoon” jij eigen afdaling wil filmen, zoals als een chestmount oid bij een Gopro?
Overigens vind ik de waterdichtheid geen negatief punt aangezien een waterdichte case gewoon te koop is.
Kan alleen niet helemaal begrijpen hoe die erop/erover past.

Matthieu op 6 dec 2019 09:12

En ook @rene

Ik heb ook een Osmo pocket besteld en dacht ook aan die waterdichte accessorie.

Los van het feit dat hij dan een pak groter wordt, zijn er vooral een aantal andere minpunten.

 • Je kan enkel nog maar recht voor je filmen, dus moet je al in FPV gaan werken. Als je dat niet doet, dan zie je heel snel
 • maar 2 knoppen op de case beschikbaar, opname en aan/uit (dus ook foto/video en center mode)
 • zelfs het kleine schermpje is niet zichtbaar, dus is het helemaal filmen en hopen dat het er goed opstaat. Als je dan weet dat Osmo Pocket één groot nadeel heeft: beperkte hoek (geen groothoek), dan lijkt me dat vrij hopeloos.

Er bestaat van Pgytech een volledig transparante onderwater behuizing, waar je het schermpje wel kan zien. Maar ik heb al heel wat youtube filmpjes gezien, waar men getest heeft dat deze NIET waterdicht blijkt te zijn.
En je hebt geen waterschade garantie bij je Osmo Pocket.

Wil je onderwater: gewoon waterdichte actiecamera

Glij blij door die brei :-)
Coldfeet6 december 2019 · 14:03

Nu had ik ook eerst schrik dat het nogal een delicaat toestel ging zijn, maar dit filmpje overtuigde me dat het allemaal wel meevalt.

https://youtu.be/qXmP0A11O6Q

Glij blij door die brei :-)
Coldfeet6 december 2019 · 14:06

Zeer interessant deze camera. Heb je nog tips @Rogier over hoe je hem ergens aan zou kunnen bevestigen als je “gewoon” jij eigen afdaling wil filmen, zoals als een chestmount oid bij een Gopro?
Overigens vind ik de waterdichtheid geen negatief punt aangezien een waterdichte case gewoon te koop is.
Kan alleen niet helemaal begrijpen hoe die erop/erover past.

Matthieu op 6 dec 2019 09:12

Je kan het zowat aan alle Gopro mounts vastmaken.

Hier ook nog even een voorbeeld dat het toestelletje wel wat aankan en enkele mounts:

https://youtu.be/EShKkc9tUq4

Glij blij door die brei :-)
Coldfeet6 december 2019 · 14:13

En wat het filmen bij weinig licht betreft? Als je niet met veel lampen en professioneel materiaal werkt, gaat elke consumentencamera daar tegen zijn limieten lopen.

Maar een Dji Action of GoPro zijn naar mijn mening stukken slechter in bij weinig licht.
Logisch, de electronische beeldstabilisatie gaat daar zelfs over zijn limiet, terwijl de gimbal dat nog heel mooi opvangt.
Natuurlijk met een kleine lens en chip, ga je geen mirakels krijgen, maar door de gimbal stabilisatie vind ik het toch nog meevallen.

Leuk is ook dat je met timelapse in het donker leuke filmpjes kan maken.

https://youtu.be/MHU026MjDXA

Glij blij door die brei :-)
Renemoderator6 december 2019 · 14:25

Dank voor het delen @Coldfeet ! Ik hem heb tot nu toe eigenlijk gewoon gebruikt als gebruiksvoorwerp en niet super voorzichtig, maar goed om te weten dat hij dit zelfs allemaal overleefd! Idem voor de mounting video, daar kan hij ook behoorlijk wat sneeuwval hebben :)

Don't panic, you will always have your towel...
Coldfeet6 december 2019 · 14:32

Graag gedaan @rene
Ga hem ook gebruiken bij Rock on Snow, ISPO, Sport Achat en Prowinter (ja beurzen) en dan hopelijk nog wel wat buitenbeelden.

Daarbij was het wel leuk dat als je hem in de DJI store besteld, dat je dan gratis de Extension Rod van 75 € er bij krijgt

https://store.dji.com/event/winter-holiday-sale?from=store_i…

Glij blij door die brei :-)
Rogierauteur6 december 2019 · 14:58

Over de batterij ik heb de camera nog maar één keer opgeladen al zeker 5 keer in de kou meegenomen en zeker al 20 minuten mee gefilmd en er zit nog 82% in! Een batterypack is wat mij betreft niet nodig…

Click. Click. Peace
Rogierauteur6 december 2019 · 15:00

@Coldfeet ik vind het beeld van deze slechter (in vergelijking met gopro op karma grip) in het donker dan de GoPro 7. Voorbeelden van het skiên op een bewolkte dag.

https://www.instagram.com/p/B5VlXL5j_W0/?utm_source=ig_web_c…

Click. Click. Peace
Renemoderator6 december 2019 · 16:41

Slecht vind ik het nog steeds niet @Rogier , hier is nog makkelijk iets uit te editten wat opeens weer heel mooi oogt. Het gaat zich in de video van @Coldfeet (en mijn mening) ook meer om de ruis die optreed bij minder licht.

Don't panic, you will always have your towel...
Coldfeet6 december 2019 · 17:02

Battle of the Admins :-)

Glij blij door die brei :-)
Rogierauteur6 december 2019 · 17:12

Nee hoor helemaal niet, ik zeg ook zeker niet slecht, maar ik vind persoonlijk de GoPro in deze condities beter (en zeker minder edit werk) maar daar komt ook veel smaak bij kijken…

Click. Click. Peace
Coldfeet6 december 2019 · 17:36

Op het bewolkte ski gedeelte is het moeilijk oordelen, maar als je echt in het donker gaat kijken.
Dan is duidelijk dat er meer ruis en minder scherpte op de GoPro zit.
En wat je niet op de foto ziet, maar de stabilisatie wordt schokkerig en flikkerig.
Dat kan je stabiel krijgen in postproductie, maar dat gaat dan weer extra ten koste van de kwaliteit.

Glij blij door die brei :-)
Gerben.t.Z6 december 2019 · 20:52

Zeer interessant! Vooral het formaat en gebruiksgemak en ik vind de beelden erg mooi. Meestal als ik foto’s/filmpjes maak is dat toch alleen bij mooi weer. Hij gaat misschien wel op m’n (kerst)wensenlijst… 😬

michelr6 december 2019 · 23:48

Op het bewolkte ski gedeelte is het moeilijk oordelen, maar als je echt in het donker gaat kijken.
Dan is duidelijk dat er meer ruis en minder scherpte op de GoPro zit.
En wat je niet op de foto ziet, maar de stabilisatie wordt schokkerig en flikkerig.
Dat kan je stabiel krijgen in postproductie, maar dat gaat dan weer extra ten koste van de kwaliteit.

Coldfeet op 6 dec 2019 17:36

Ik denk dat de ISO van de GoPro te hoog staat, ik heb zelf ook de 7 black en heb afgelopen winter een foto gemaakt en kan niet zeggen dat dit zo slechts.

Piefke7 december 2019 · 06:53

Over dat vergelijken op internet: is vaak fake, daarmee wordt je zeg maar een keuze opgelegd omdat je het idee krijgt dat product X beter is dan product Y terwijl dit vaak juist andersom is maar de aandelen zijn in deze belangrijker dan de oprechte review!

Zijn je knieën je lief, rodel dan altijd zonder skischoenen maar met je snowboots!¡!
Coldfeet7 december 2019 · 12:39

@michelr
Er is een verschil tussen foto’s maken en filmen.
Het probleem bij zowat alle mobiel, actie of andere camera’s met kleine lenzen en sensors, is dat men inderdaad de ISO moet verhogen om meer licht binnen te krijgen.
Als je dan tijdens het filmen je beeld softwarematig moet stabiliseren, dan wordt het wel heel moeilijk. Het screenshot dat ik gebruikte was maar een voorbeeld, maar je moet eens naar het schokken op die beelden kijken.
Natuurlijk kan je met foto’s op een stilstaand beeld, wel veel mooiere resultaten krijgen

@piefke
Dat is nogal een gratuite bewering. Ik denk dat je makkelijk een honderdtal vergelijkingsfilmpjes kan zien van over heel de wereld. In jouw redenering zouden die dan allemaal door merk X gesponsord zijn om dat te vervalsen.
En nee ik heb geen DJI aandelen :-).
Osmo Pocket heeft bv. wel een groot nadeel wat volgens mij ook niet in de test naar voor komt: ongelofelijk kleine hoek. Ik dacht maar een 80°, tegenover een groothoek voor actiecamera’s.

Glij blij door die brei :-)
francoislamein7 december 2019 · 14:17

Ik heb de osmo action 2 en die gebruik regelmatig. Ik heb er een houder bij zodat mij dji osmo action cam er ook in past. En dat werkt eigenlijk perfect. CAM kan veel hebben. Evenals de gymbal.
Heb in usa vorige week een dji Mavic mini gekocht en moet zeggen daar ben ik wel blij mee. Zeker met de regels die Europees gaan straks.

Rogierauteur7 december 2019 · 14:40

@coldfeet dat komt wel in deze test voor maar juist als voordeel in tegenstelling tot die fish-eye achtige look van veel actioncams.

Click. Click. Peace
tum9 december 2019 · 20:43

Wat enorm klein zeg!
Kan ik mn nieuwe Gimball(jaar oud) weer op MP zetten…

Ski: 25 jaar -|- Snowboard: 6 jaar -|- Respect the Mountains

Plaats een reactie

Sneeuwalarm

Ontvang gratis een sneeuwalarm per e-mail van jouw bestemming in aanloop naar je wintersport vakantie! De meldingen stoppen automatisch na je vakantie.