Wat een soap is de winter dit jaar zeg. Dan geen sneeuw, dan bakken met sneeuw en daarna weer regen. Het is om gek van te worden. Maar gelukkig zijn op de pistes de condities goed, heerlijk zelfs. Naast de pistes is het een ander verhaal, bijna geen sneeuw, en de sneeuw die er ligt is levensgevaarlijk. Maar er kan prima op de pistes geskied worden, en dit jaar is er aan wat knelpunten in het gebied gewerkt waardoor het skiën nog beter is geworden.

Martin
woont en werkt ‘s winters in Oostenrijk, in St Anton am Arlberg. Vanuit daar houdt hij ons op de hoogte van de sneeuwcondities aldaar.

Plaats een reactie

Laatste seconden moest ik toch lachen; ) heb ik niet vaak met een soap

Leuke video! :)
Nog 3 maandjes en we komen je weer gedag zeggen!
CRAZY KANGAROOOOOOO

I've got my snowboard under my feet

Edit: 2 maandjes! :)

I've got my snowboard under my feet

Wij hadden afgelopen nieuwjaarsweek dezelfde condities in Châtel PDS.
Er moet snel sneeuw bij.
Leuke snowsoap!

Leuke video weer Martin :)

Gang is alles

Van de zomer waren ze inderdaad druk bezig met die piste ja :P

Gang is alles

Zürs was super vandaag ! Heerlijke poeder en lawinegevaar 3 . Geen moment een angstig gevoel bij gehad ;-) uiteraard wel met een berggids op stap ! Morgen met de heli bij Zürs omhoog . Trouwens kaiserwetter hier .

Leuke video!

@bobje hoe was het heliskien? Ben je naar de Mehlsack gevlogen? En hoe gingen de laatste hoogte meters, sneeuw genoeg of werd het een wandelingetje?

Viele Wege fuhren zu Gott Einer geht uber Die Berge

Dat skipak…

@Martin idd Mehlsack ,was veel wind geweest ondanks dat prima poeder tot op 2/3 vd afdaling ! Het laaste stuk was zwaar met een dikke korst ;-((
Maar wel genoten ;-))

Sneeuwalarm

Ontvang gratis een sneeuwalarm per e-mail van jouw bestemming in aanloop naar je wintersport vakantie! De meldingen stoppen automatisch na je vakantie.

Plaats een reactie