Alles voor de wintersport bij Decathlon

gesponsord op 17 december 2019

Decathlon, een echte wintersportspecialist
Decathlon, een echte wintersportspecialist

Decathlon behoeft geen introductie meer. Deze Franse (winter)sportspecialist bewijst jaar in jaar uit dat kwalitatief wintersportmateriaal niet duur hoeft te zijn. Je kunt in de winkels van Decathlon terecht voor alle wintersportbenodigheden. En één ding dat altijd zeker is, is de geweldige prijs-kwaliteitverhouding. Hieronder zeven voorbeelden van wintersportproducten die je bij Decathlon kan vinden!

null

Snowboard- en skihandschoen

De Wedze SNB GL 500 is een door professionele skiërs en snowboarders ontworpen handschoen die ideaal is voor wintersporters die op zoek zijn naar een soepele handschoen die ook goed isoleert! Deze handschoen is zo ontworpen dat hij perfect onder de mouw van je jas past! Het gebruikte membraan zorgt voor duurzame waterdichtheid. Met deze handschoen houd je warme handen terwijl de handschoen soepel genoeg is om nog van alles met je handen te doen. En dat voor maar € 24,99.

null

Skibroek voor Dames

De Wedze Skibroek 500 is helemaal uitgevoerd met 4-way stretchstof waardoor deze broek altijd perfect zit en genoeg bewegingsvrijheid geeft. De snit is de modieuze slimfit maar wees niet bang, er zit genoeg ruimte onder de broek om er ook thermokleding onder te dragen als het koud is. Dat zal echter lang niet altijd nodig zijn met de voering van geruwde fleece. Het waterdichte en ademende membraan van 8.000 mm zorgt dat je warm en droog blijft op de piste. En dit voor maar € 49,99

null

Wedze Freshwarm shirt heren

Dit thermoshirt voor heren is een absolute topper! Het Wedze Freshwarm shirt zorgt voor warmte en tegelijkertijd is het ademend vermogen optimaal. De stof van geborsteld polyester zorgt op koude dagen voor warmte, en als je door wat hogere temperaturen of inspanning gaat zweten wordt het transpiratievocht snel afgevoerd. Zeer goede kwaliteit voor maar € 14,99

null

Wedze Freshwarm shirt kinderen

Natuurlijk wil je dat je kinderen dezelfde kwaliteit kleding dragen en het ook comfortabel hebben op de piste! Warm genoeg maar nooit te warm! Bij Decathlon staat niets je in de weg om ook goede kwaliteit voor de kids te kopen. Denk aan goede thermokleding zoals het Wedze Freshwarm shirt. Dit is een thermoshirt met een perfecte balans tussen warmte en afvoer van zweet. Het ademende materiaal op de rug maakt dit thermoshirt zeer geschikt voor lange dagen op de piste. En dat voor maar € 11,99.

null

Skisokken voor volwassenen en kinderen

Deze Wedze 300 skisokken zijn ideaal als je lekker over de pistes wilt cruisen. Deze lekkere warme sokken bieden voldoende ademend vermogen om transpiratievocht af te voeren. De warmte wordt gegarandeerd door 80% wol waardoor deze sok ook redelijk bestand is tegen vervelende geurtjes. Daarnaast is de sok elastisch waardoor deze zeer vormvast is en bovenal blijft! De mediumdikte maakt dat de sok in zo goed als elke skischoen past. Er bestaat ook een kindervariant voor maar € 7,99.

null

Muts met bluetooth-speakers!

Je hoofd warm houden en tegelijk naar muziek luisteren of bellen? Dat kan met deze muts. Deze muts met speakers is hét winterse accessoire voor muziekliefhebbers! Met deze muts kun je, dankzij een ingebouwd bluetooth-systeem, naar je favoriete muziek luisteren of bellen met je smartphone. De muts zorgt dankzij het dikke tricot en de fleecevoering voor een optimale warmte, zelfs op de koudste dagen! Voor maar € 15,99.

Sneeuwalarm

Ontvang gratis een sneeuwalarm per e-mail van jouw bestemming in aanloop naar je wintersport vakantie! De meldingen stoppen automatisch na je vakantie.