Eén van de meest bekende skigebieden in Tirol is toch wel Silvretta Arena Ischgl - Samnaun. Een skigebied wat niets half doet, en altijd all-in lijkt te gaan met alles wat ze in huis hebben. Of het nu de seizoensopening of -afsluiting is, de bouw van nieuwe liften of de hotels in het dorp. Alles lijkt te kloppen! Het skigebied is groot, sneeuwzeker, gevarieerd en de kwaliteit van de pistes en liften is van een uitzonderlijk hoog niveau. Toch moet je een echte liefhebber zijn om hier de hele dag op de piste te staan, want de après-ski is ongeëvenaard. De slogan van Ischgl is dan ook niet voor niets ’ Relax. If you can…'.

Op de hoogte blijven van nieuwe podcasts? Check dan www.wintersport.nl/podcast en abonneer je op ons kanaal. Meer weten over dit skigebied? Check de pagina van Silvretta Arena Ischgl - Samnaun.

Rene
Filmt en edit er het hele seizoen op los, of het nu een Snow Show is, een gebiedsreview of gewoon in Nederland met de podcast.

Plaats een reactie

Sneeuwalarm

Ontvang gratis een sneeuwalarm per e-mail van jouw bestemming in aanloop naar je wintersport vakantie! De meldingen stoppen automatisch na je vakantie.