Sneeuwalarm

Ontvang gratis een sneeuwalarm per e-mail van jouw bestemming in aanloop naar je wintersport vakantie! De meldingen stoppen automatisch na je vakantie.

Deze week is Kristy te gast in de podcast om de nieuwe Wintersport Academy te bespreken. Centrale vraag: hoe kun je je het beste voorbereiden op de wintersport?

  • Bereidt Arjen zich eigenlijk wel voor op een seizoen in de bergen?
  • Verder hebben we het over het nieuwe boek van Arjen: de wePowder Guide

Heb je zelf een onderwerp wat je besproken wil hebben in de Wintersport Podcast? Laat het ons weten in de comments! Meer weten over deze podcast? Bekijk dan http://www.wintersport.nl/podcast. Check hier ook de Wintersport Resort Podcast waarin we skigebieden bespreken.

Rene
Filmt en edit er het hele seizoen op los, of het nu een Snow Show is, een gebiedsreview of gewoon in Nederland met de podcast.

Plaats een reactie

HN6514 december 2019 · 09:14

Leuk initiatief! Hoewel er al heel veel is op internet zou ik het toch leuk vinden om instructie filmpjes toe te voegen hoe Kristy haar ski’s slijpt en waxt als tutorial. Als je het toch iedere week doet, kan Rene er wel even een camera bijhouden :-)

Sneeuwbaard14 december 2019 · 10:31

Ik ben erg benieuwd naar tips over goede voeding tijdens wintersport. Vooral hoe je van een enkele tosti een uitbuikwaardige maaltijd kan maken.

my subculture can kick your subcultures ass anytime 24/7
Auke8314 december 2019 · 12:03

Wintersport Academie… een super initiatief, voor handig dat alles bij elkaar zit en overzichtelijk is!
Ook prima tool om beginners te motiveren!

Quick14 december 2019 · 15:50

Ik ben benieuwd naar antwoord op mijn vragen voor wat betreft de (methode van) skitesten. Vergelijk: https://www.wintersport.nl/weblog/bericht/481263/uitslag-ski…

Misschien kunnen jullie daar op ingaan in een volgende podcast?

Mr. Slow
sjanssen15 december 2019 · 20:40

Hoi, ik luister graag naar jullie podcasts in de auto, als voorpret op de skivakantie. Helaas is de podcast kwaliteit niet helemaal geweldig, door een te groot verschil tussen de zachte en harde geluiden. Dusss een stukje nabewerking met een goede compressor zou geen kwaad kunnen.

Reneauteur15 december 2019 · 22:18

Je zou eens moeten weten wat er al aan gedaan wordt. Maar een extra normalisatie slag kan nooit kwaad :)

Don't panic, you will always have your towel...

Plaats een reactie