In deze skigebieden podcast bespreken Arjen en Kristy één van de meest bekende skigebieden van de Alpen, namelijk Sölden! Er zijn weinig skigebieden in de Alpen die zo divers zijn als de Ötztal Arena. Twee gletsjers, authentieke én extreem grote restaurants, FIS wedstrijden, grote evenementen, paaldansclubs en een bruisende après-ski in Sölden zorgen ervoor dat je je geen seconde hoeft te vervelen. En, je kunt er ook nog prima skiën!

Wil je graag dat er een bepaald skigebied besproken wordt in de Wintersport Resort Podcast? Laat het ons weten in de comments! Meer weten over onze podcast? Bekijk dan onze podcast pagina.

Rene
Filmt en edit er het hele seizoen op los, of het nu een Snow Show is, een gebiedsreview of gewoon in Nederland met de podcast.
ThomJ31 december 2019 · 11:24

Ik wil graag even wat toevoegen over de verbinding. Kristy heeft zich over andere projecten vaker negatief uitgelaten, bijvoorbeeld de verbinding Haideralm-Schöneben. De toon en bewoording die hier wordt gekozen doet aan eenzelfde soort verbinding denken hier, maar dat is niet geheel juist.

Het gaat hier niet alleen om een verbindingslift, maar een project om 2 skigebieden echt als goed skibaar gebied samen te voegen, met goede extra pistes. Er zijn veel zinloze of weinig toevoegende projecten geweest, maar over dit project is er op de alpenverein na meer positiviteit, ook op dit forum. Met name in het voor- en naseizoen levert dit echt een goed verbonden skigebied op. Voor mij maakt dit Sölden in die periodes juist weer erg interessant, want de 2 gletschers raak ik persoonlijk snel op uitgekeken.

Het project is hier goed uitgelegd. https://www.pitztal-oetztal.tirol/das-projekt/

Pizzapunt31 december 2019 · 12:58

Yes, ik ga eind januari weer na Sölden na een lange afwezigheid van wel meer dan 10 jaar. Toch ken ik dat Japanse restaurant wel, dat ligt bij de Freizeit arena. Ik ben er alleen nooit binnen geweest, misschien dit jaar wel.

Plaats een reactie

Sneeuwalarm

Ontvang gratis een sneeuwalarm per e-mail van jouw bestemming in aanloop naar je wintersport vakantie! De meldingen stoppen automatisch na je vakantie.