Biathlon Auf Schalke 2019

Jordan-P op 18 december 2019

In Duitsland is het al jaren de best bekeken wintersport en ook in Nederland groeit de sport in populariteit: biatlon, de combinatie van langlaufen en schieten. Een jaarlijks terugkerend evenement is Biathlon Auf Schalke, net over de grens in het Duitse Gelsenkirchen. Op zaterdag 28 december a.s. wordt voor één dag het voetbalstadion van Schalke 04 omgetoverd tot een volwaardig biatlonparkoers, inclusief schietbaan! Verschillende wereldtoppers vormen koppels en strijden om de zege in de World Team Challenge onder toeziend oog van 50.000 toeschouwers.

Oud-biatleet en Eurosport-commentator Herbert Cool organiseert ook dit jaar weer een volledig verzorgde busreis naar dit evenement. Vervoer, goodiebag, versnaperingen en toegang tot het gehele evenement inclusief het stadion en het winterdorp zijn inbegrepen. Kijk voor alle informatie en tickets op www.biatlon.nl

Jordan-P
Sneeuwalarm

Ontvang gratis een sneeuwalarm per e-mail van jouw bestemming in aanloop naar je wintersport vakantie! De meldingen stoppen automatisch na je vakantie.