Wintersport hardware bij Decathlon!

gesponsord op 22 december 2019

null

Dat je bij Decathlon, de Franse sportgigant, terecht kunt voor kwalitatieve wintersportkleding en accessoires voor een geweldige prijs-kwaliteit verhouding is bij veel wintersporters bekend. Maar Decathlon timmert de laatste jaren ook keihard aan de weg met wintersporthardware! Hoogstaande ski’s, skischoenen en andere hardware met een absoluut geweldige prijs-kwaliteit verhouding. Hieronder een aantal voorbeelden van verschillende topproducten.

null

Wedze 980 ST ski’s

Deze ski met een houten kern aangevuld met twee stroken titanium biedt gevorderde skiërs een perfecte ski om krachtige korte bochten te draaien. De verticale sidewalls zorgen voor een perfecte krachtoverbrenging die je nodig hebt om goed strakke en korte bochten te draaien. De BOOST 980 ST (Short Turn) van Wedze is afgeleid van de slalomski. Een ski voor de liefhebbers van sportieve korte bochten. Dat mag geen verrassing zijn met de radius van 11,5 meter. Deze ski is geweldig geprijst voor de geboden kwaliteit met € 399,99 samen met de Boost binding.

null

Wedze 880 skischoen

Skischoenen voor gevorderde skiërs op zoek naar snelheid en precisie. Deze stijve skischoenen (flex 130) zorgen voor een perfecte krachtoverbrenging. De FIT 980 heeft een smalle pasvorm (100 mm). Hij is ideaal voor skiërs die graag knallen en hun afzetenergie heel precies willen doorgeven. De binnenschoen garandeert niettemin een uitstekend comfort en houdt je voet lekker warm. Let wel, voor dit model heb je voldoende kracht en techniek nodig. Deze schoen is uitgerust met 4 microverstelbare aluminium buckles. Je kunt de lengte van de buckle aanpassen door deze los of vast te draaien. De bovenste gesp heeft 3 standen om de schoen aan elke kuitdikte aan te passen. Met de brede strap bovenaan kan je de schaal stevig en makkelijk aanspannen. En dat voor maar € 249,99.

null

Telescopische skistokken FR900 VARIO

De FR900 VARIO skistokken zijn ontworpen voor freeriders en toerskiërs (en alle andere wintersporters die telescopische stokken willen). De lange schuimhandgreep is ideaal bij lange traverses en bij hikes. De grote schotels (85 mm) zijn uiterst geschikt voor poedersneeuw. De stokken bieden alle nodige steun. De stok is gemaakt van Zicral 7075 aluminium, ongeëvenaard stevig! En dit voor maar € 34,99.

null

Skischoen tas

Deze skischoen tas is ontworpen voor skiërs en snowboarders die op zoek zijn naar een tas om hun schoenen te beschermen en gemakkelijker mee te nemen over korte afstanden. Ideaal om je schoenen maar natuurlijk ook de bekleding van je auto schoon te houden. Voor maar € 19,99.

null

Skitas met wieltjes

Wil je je skimateriaal op wieltjes vervoeren? Dat is mogelijk met deze tas die is ontworpen om één paar ski’s en skistokken mee te nemen. Natuurlijk heeft tas ook wieltjes om je materiaal over langere afstanden te vervoeren. Met het Roll Top-systeem verstel je de skitas naar de lengte van je ski’s. Met de gewatteerde, verstelbare riem kun je hem ook om je schouder dragen. De buitenkant van de tas is bekleed met een sterke polyesterstof. Je hebt deze skitas voor maar € 24,99.

null

Skitas voor 3 snowboards of 4 paar ski’s

Heb je een grotere tas nodig om meer ski’s te kunnen vervoeren? Deze Skitas 900 is ideaal om je kostbare materiaal in het vliegtuig te vervoeren. Dankzij de wieltjes kan je de tas heel gemakkelijk en in alle comfort vervoeren. Pas de lengte van de tas aan op de grootte van het materiaal door het Roll Top-systeem. Dankzij een handgreep aan de zijkant kun je de tas over kleine afstanden zonder wieltjes dragen en dankzij de handgreep onderaan de tas kun je ze bijvoorbeeld uit een autokoffer halen. Kortom een ideale tas voor reislustige wintersporters. Voor maar € 79,99 .

null

Ski rugzak

Een aangename rugzak waarin je wat kleding, gear of eten voor onderweg mee kunt nemen. Tijdens het skiën zit deze rugzak stevig op je rug en heb je niet eens door dat je een rugzak om hebt! Met de draagriemen kun je een paar ski’s of een snowboard vastmaken, voor een korte hike of om in het gebied te komen. Ze zijn gemakkelijk afstelbaar met de robuuste buckles en eenvoudig in gebruik. DIt voor maar € 19,99.

null

Snowboard voor allmountain

Dit board, de All Road 500, is geschikt voor op de piste maar presteert ook ernaast uitstekend: pure fun! De All Road is het allmountain board bij uitstek: 50% piste en 50% off-piste. Je komt er overal mee, op elk type sneeuw, op de piste, off-piste, in poedersneeuw, maar ook op harde sneeuw dankzij de verlengde en smallere nose. Deze nose zorgt er ook voor dat het board stabiel is en niet snel zal klapperen. Dit voor maar € 169,99.

null

Snowboard schoenen

De Foraker 500 schoen is ontwikkeld voor lichtgevorderde tot gevorderde snowboarders zodat deze nog meer uit hun board kunnen halen en snelheid maken op en buiten de piste. Deze redelijk (maar niet te) stijve schoen is uitgevoerd met een krachtig aanspansysteem met draaiknop en kabel om de voet stevig vast te zetten. Klittenband bovenaan zorgt ervoor om de schoen perfect te laten aansluiten op de schenen en te zorgen dat je goed druk zet. De binnenschoen is thermoformable! Voor maar € 119,99.

null

Snowboardbag comfort 500

Het Decathlon team met gepassioneerde snowboarders heeft deze hoes ontworpen om je snowboard tot 170 cm met bindingen te vervoeren en te beschermen tegen schokken.
Praktisch en sterk, perfect om je gemakkelijker te verplaatsen. De lengte van de tas is nauwkeurig aan te passen aan de maat van je snowboard. Voor maar € 29,99.

Sneeuwalarm

Ontvang gratis een sneeuwalarm per e-mail van jouw bestemming in aanloop naar je wintersport vakantie! De meldingen stoppen automatisch na je vakantie.