Sneeuwalarm

Ontvang gratis een sneeuwalarm per e-mail van jouw bestemming in aanloop naar je wintersport vakantie! De meldingen stoppen automatisch na je vakantie.

We bespreken in deze Wintersport Resort Podcast één van Arjen’s favorieten skigebieden: Gastein. Het skigebied, dat grofweg uit vier delen bestaat met als bijzonder middelpunt Bad Gastein. Een iconisch dorp dat in geen enkel opzicht te vergelijken is met een ander Alpendorp.

Heb je zelf ook een skigebied wat je besproken wil hebben in de podcast? Laat het ons weten in de comments!

Abonneer je gratis!

Wil je automatisch op de hoogte blijven van de laatste podcast afleveringen? Abonneer je dan in één van de volgende podcast apps! Je vind zowel de wintersport podcast, als de wintersport resport podcast op Spotify, Apple Podcasts, Podcast Addict, Soundcloud, Youtube en op wintersport.nl/podcast !

Lees ook:

Rene
Filmt en edit er het hele seizoen op los, of het nu een Snow Show is, een gebiedsreview of gewoon in Nederland met de podcast.
Pieteranker18 januari 2020 · 13:12

Bespreek Arosa-Lenzerheide een keer, mijn favoriete skigebied

Reneauteur18 januari 2020 · 16:31

Goede suggestie @Pieteranker ! Voor nu kun je nog altijd de Snow Show bekijken die we daar opnamen: https://www.wintersport.nl/weblog/bericht/430339/snowshow-ar…

Don't panic, you will always have your towel...
Qwerty119 januari 2020 · 21:19

Het voordeel van Dorfgastein is dat de meeste pistes tussen de bomen liggen, dus met slecht weer nog zicht. De Grossarl kant heeft weliswaar wat meer blauwe familie pistes en is drukker, maar de Dorfgastein kant heeft heel veel hele leuke rode pistes (lekker steil) en eigenlijk maar 1 blauwe piste die geschikt is voor beginnelingen. Het nadeel juist van Bad Gastein en Bad Hofgastein is dat er veel kamikaze skiërs met name op de Stubner kogel zijn. Met oud en nieuw op een rode piste ingehaald door een 3 tal skiërs/ snowboarders die de afdaling op hun rug deden en daarbij verschillende mensen omver kogelden. En dat was slechts 1 afdaling. Voordeel ook van het Gasteinerdal is dat je binnen een half uur in heel veel verschillende andere gebieden bent.

Qwerty1

Plaats een reactie