Voorbereid de voorjaarsvakantie in!

Redactie op 13 januari 2020


Vanaf 15 februari heeft Regio Noord Vakantie voorjaarsvakantie. Regio Midden en Zuid sluiten 22 februari aan. Om maximaal te kunnen genieten, is het een perfecte voorbereiding om in Nederland de ski’s al aan te trekken en de skitechniek te leren, of te verbeteren.

Voorbereiden op de wintersport?

In de maanden januari en februari biedt bijna elke indoor-/outdoorbaan in Nederland een cursus aan ter voorbereiding op de wintersport. Je leert in een aantal cursus dagen de ski-/ snowboard techniek te beheersen of te verbeteren.

Wintersport academy

Ter voorbereiding op de wintersport is het van belang dat je weer optimaal fit bent en natuurlijk van alles op de hoogte bent om blessures te voorkomen. Je kunt thuis/online de eerste stappen zetten, om vervolgens in de sneeuw, in het bos, op een rolbaan of borstelbaan aan de slag te gaan om verder te werken aan een optimale voorbereiding op je wintersport. Neem een kijkje bij onze volledig vernieuwde
Wintersport academy!

Benieuwd naar het aanbod van de skischolen in Nederland?

Wij hebben er een aantal voor jou op een rijtje gezet:

Aanbod en locatie: Eerste cursus dag: Info:
Jan/Feb cursus, SkiDiscovery, Den Haag 11 tot 17 januari Info
Happy kids voorjaar cursus, De Uithof, Den Haag 24 februari Info
Jan/Feb cursus, Ski-inn Dronten, Dronten 1 tot 15 januari Info
Jan/Feb cursus, Ego Indoorski, Bergen op Zoom 3 tot 20 januari Info

Thuisblijver?

Een groot gedeelte kiest Carnaval boven een week genieten in de sneeuw. Toch doet dit bij veel mensen pijn in hun wintersport hartje. Gelukkig zijn er ook genoeg voorjaarsvakantie cursussen beschikbaar, dan kan je na een ochtendje skiën ook nog genieten van de ‘‘apres ski’’!

Ben je benieuwd naar het voorjaarsaanbod van de skischool / sneeuwhal in jouw buurt?

Check>> https://www.wintersport.nl/wintersport-in-de-buurt

Redactie
Sneeuwalarm

Ontvang gratis een sneeuwalarm per e-mail van jouw bestemming in aanloop naar je wintersport vakantie! De meldingen stoppen automatisch na je vakantie.