Sneeuwalarm

Ontvang gratis een sneeuwalarm per e-mail van jouw bestemming in aanloop naar je wintersport vakantie! De meldingen stoppen automatisch na je vakantie.

Het is één van de grootste skigebieden van de wereld. Met bijna 600 kilometer aan pistes die verspreid zijn over 12 dorpen is Les Portes du Soleil een grensoverschrijdend skigebied dat zich bevind op de grens van Zwitserland en Frankrijk. In deze Wintersport Resort Podcast bespreken Edo en Rene hun bevindingen van dit megagebied. Is zo groot wel echt fijn? En wat zijn de voor- en nadelen die dit met zich mee brengt?

Heb je zelf ook een skigebied wat je besproken wil hebben in de Wintersport Podcast? Laat het ons weten in de comments!

Abonneer je gratis!

Wil je automatisch op de hoogte blijven van de laatste podcast afleveringen? Abonneer je dan in één van de volgende podcast apps! Je vind zowel de wintersport podcast, als de wintersport resport podcast op Spotify, Apple Podcasts, Podcast Addict, Soundcloud, Youtube en op wintersport.nl/podcast !

Rene
Filmt en edit er het hele seizoen op los, of het nu een Snow Show is, een gebiedsreview of gewoon in Nederland met de podcast.
DaanR18 februari 2020 · 16:03

Ook hoor jammer genoeg niets over Après Ski mogelijkheden in Portes du Soleil in het algemeen en Avoriaz in het bijzonder.

Misschien nog een aanvulling in tekst?

jessedeconinck19 februari 2020 · 07:52


Klein foutje ;)
Dit gebied voor de eerste keer bezocht eerste week van Januari. Komt zeker in mijn top 3!
PS : Als tweetalige Belg doet de uitspraak van bepaalde dorpen pijn aan mijn oren.

Reneauteur19 februari 2020 · 08:46

@DaanR zelf totaal geen ervaringen met de apres-ski in PDS alsmede Edo, dus daar gaan we liever niet op in als we er niets over kunnen zeggen. Meer info vind je natuurlijk op de https://www.wintersport.nl/skigebieden/portesdusoleil… pagina waar staat “De après-ski is in een flink aantal dorpen prima en erg gezellig. Lekker een biertje na het skiën, gezellige tentjes en een goede sfeer. Een van de betere gebieden in Frankrijk wat betreft après-ski. Zeker in Les Gets en Morzine.”
@jessedeconinck was er al bekend mee, maar een video vervangen op Youtube is helaas niet mogelijk. Dus om hem daarna nog een keer te posten is/was ook zo zonde. Evengoed dank voor het melden ;)

*bericht bewerkt door Rene op 19 feb 2020 08:50

Don't panic, you will always have your towel...
Tiny-M19 februari 2020 · 19:59

Maart toch ook weer die kant op, inmiddels 6e keer dat ik er in de winter heen gaan en het verveelt nog altijd niet.

Plaats een reactie