Sneeuwalarm

Ontvang gratis een sneeuwalarm per e-mail van jouw bestemming in aanloop naar je wintersport vakantie! De meldingen stoppen automatisch na je vakantie.

Eerste voorronde van het NK schoolteams groot succes

Jordan-P op 22 januari 2020

Afgelopen weekend was de eerste voorronde van het NK schoolteams. Daarmee is inmiddels al weer de 36e editie van start gegaan. We Love Snow heeft voor een geweldige eerste voorronde gezorgd. In SnowWorld Amsterdam streden meerdere teams in verschillende categorieën om de dagprijs en een plekje in de landelijke finale.

Er waren in totaal meer dan 50 deelnemers. De Anne Frank school uit Heemskerk leverde zelfs 5 teams voor deze voorronde!

Het was een spannende strijd met een aantal goede skiërs. De teams die uiteindelijk mogen deelnemen aan de finale zijn:

  • De Burght 1, Amsterdam
  • De Burght 2, Amsterdam
  • Hof ter Weide 1, Utrecht
  • Anne Frank school 2, Heemskerk

Wij willen de teams van harte feliciteren en kijken er naar uit om iedereen bij de finale in actie te zien! De individuele dagprijs voor licentiehouders ging bij de jongens naar Luka Eschgfaller. Bij de meisjes naar Norah Bronkhorst. En bij de snowboarders naar Tibbe Keizer.
Ook waren er individuele dagprijzen voor niet licentiehouders. Deze skiërs zijn niet actief in de wedstrijdsport maar hebben ook een geweldige prestatie geleverd. De individuele dagprijs voor niet licentiehouders ging bij de jongens naar Hylke Verweij en bij de meisjes naar Isabelle Labudzik. Tot slot willen wij niet alleen de winnaars in het zonnetje zetten, maar iedereen die heeft deelgenomen aan deze voorronde heeft een super goede prestatie geleverd!

Komend weekend

Komend weekend vinden er weer twee voorrondes plaats. Op 25 januari wordt er een voorronde georganiseerd door Skicentrum Hoofddorp en door Skivereniging Drenthe. De inschrijvingen voor deze voorrondes zijn inmiddels gesloten en wij wensen de deelnemers veel succes! In het kader van ‘meedoen is belangrijker dan winnen’ hopen wij dat de sfeer bij deze wedstrijden net zo goed is als die van afgelopen weekend in Snowworld Amsterdam.

Meedoen?

Wil jij nu nog graag meedoen aan het NK schoolteams met vriendjes of vriendinnetjes? Dat kan nog! Er worden nog een aantal voorrondes georganiseerd. De volgende voorrondes worden georganiseerd op de baan:

En de volgende voorrondes worden in de sneeuw georganiseerd:

Wil jij nog graag deelnemen aan één van deze voorrondes? Vorm dan snel een team met vriendjes en vriendinnetjes van jouw school en schrijf je in! Inschrijven kan door het inschrijfformulier in te vullen en op te sturen naar de organisator van de voorronde. Voor meer informatie kan je kijken op: https://www.wintersport.nl/vereniging/nk-schoolteams . Hopelijk zien we jouw team terug tijdens de finale van het NK schoolteams op 4 april in Snowworld Zoetermeer!