Sneeuwalarm

Ontvang gratis een sneeuwalarm per e-mail van jouw bestemming in aanloop naar je wintersport vakantie! De meldingen stoppen automatisch na je vakantie.

Gaat jouw sporthart kloppen bij Nederlands succes?

Jordan-P op 28 januari 2020

Sta je als eerste in de rij om kaartjes te kopen om jouw sporthelden live in actie te zien? Dan hebben we goed nieuws voor jou! Vanaf vandaag is het mogelijk om als lid van de Nederlandse Ski Vereniging met korting de TeamNL Fancard te kopen. Met deze persoonlijke en digitale voordeelkaart kun je een hoop kortingen scoren!

Wat kun je met de TeamNL Fancard?

Als Fancard-houder kun jij met korting minstens twaalf verschillende evenementen bezoeken waar TeamNL-sporters in actie komen: handbal, volleybal, schaatsen, tennis, atletiek, wielrennen, zwemmen, shorttrack en hockey. En nog veel meer sporten. Komende maanden krijg je sowieso korting op de Fed Cup Dames Tennis en de World Cup Shorttrack. Deze Fancard zal precies een jaar geldig zijn vanaf de dag van aankoop.

Naast dat je de sportevenementen bezoekt, kun je de sporters natuurlijk ook in in TeamNL-kleding aanmoedigen. Daarom krijg je met de Fancard ook € 5,- korting bij een besteding van € 50,- of meer in de webshop van TeamNL. Tevens laten we jou als eerste weten als er aanbiedingen en acties rondom TeamNL zijn.

Hebben we je al enthousiast gemaakt?

Om jou extra van dit mooie sportjaar te laten genieten, hebben we een
speciale aanbieding voor je. Normaal gesproken kost de Fancard € 9,99 per jaar, maar als lid van de NSkiV kun je ‘m nu ter kennismaking het eerste jaar voor slechts € 4,99 in je bezit krijgen!

Gebruik voor de korting de code: teamnlfannskiv

Ik wil de TeamNL Fancard!

Wij zijn onderdeel van TeamNL

TeamNL is hét sportteam dat Nederland 365 dagen per jaar vertegenwoordigt op internationaal topniveau. Van atletiek via wintersport tot zwemmen. Het zijn de allerbeste sporters die aanwezig zijn op EK’s, WK’s en Olympische en Paralympische Spelen. Eén sportteam met één ambitie; Nederland vertegenwoordigen op de fiets, op het veld, op de baan, in het water, in de sneeuw en waar er maar gesport wordt, de beste van de wereld zijn! TeamNL topsporters strijden voor Nederland, inspireren Nederlanders en maken Nederland trots. TeamNL is van Nederland.

Benieuwd naar onze TeamNL selectieleden? Bekijk ze hier >>