Handschoenen gemaakt door professionals!

gesponsord op 11 februari 2020

null

Niet voor niets is Ziener een expert op het gebied van handschoenen: het bedrijf uit Oberammergau bestaat al meer dan 70 jaar. Ziener werkt continu nauw samen met topsporters en verenigingen om zeker te zijn dat hun producten de allerbeste zijn! Kortom: #madebypros!

Race-handschoenen: op volle snelheid!

De extreem technische producten uit de Race gloves-lijn zijn niet alleen ideaal voor de World Cup-atleten die Ziener uitrust. De collectie is gericht op elke racegerichte skiër. De handschoenen Grando, Grandos Lobster en de Grandosso Mitten zijn verder ontwikkeld en worden gekenmerkt door slijtvast Schoeller® Ceraspace ™ -materiaal op de vingers. De plastic beschermer beschermt ook de knokkels.

null

Bergsporthandschoenen: gericht op stijgen en dalen

Deze bergsporthandschoenenlijn werd vorig jaar voor het eerst gepresenteerd. De handschoenen zijn dit jaar helemaal herzien zodat ze een nog betere pasvorm hebben, nog perfecter voor alle toerskiërs, ijsklimmers, freeriders en andere bergsporters. Het topmodel uit deze serie is de robuuste bergsporthandschoen Goldino AS® PR Mitten, die beschikbaar is met een dunne binnenhandschoen in een 2 in 1 set. PrimaLoft® isolatie, Pittards-leer en een lange manchet maken het product compleet.

null

Alpin handschoenen: voor de klassieke alpineskiër

Voor de wintersporter heeft Ziener de Alpin handschoenen. Deze handschoenen zorgen voor warme handen op de pistes. In de Glim AS®, Glowus AS® AW (heren), Kaya AS® Lady, Krista AS® AW Lady en Kristy AS® AW Mitten Lady kunnen handwarmer pads worden gebruikt in de daarvoor bestemde kleine binnenzak. Stop zo’n handverwarmer in de handschoen voordat je gaat skiën of boarden en geniet zonder koude vingers van de afdalingen.

Junior handschoenen: warme handen voor de jongere skiërs

Warme handen zijn vooral belangrijk voor kinderen en jongeren. Daarom wordt de nieuwe Lavarus AS® AW Mitten Junior handschoen geleverd met een bijpassende uitneembare fleecehandschoen. Een wollen inzetstuk op de rug van de hand en een stijlvol patroon geven het product een trendy look.

null

Niet alleen handschoenen, ook top Activewear

Met de nieuwe Activewear presenteert Ziener een volledig assortiment. Perfect voor elke buitensporter die graag traint op de berg, op de langlaufloipes of tijdens skitochten! Deze zeer functionele, ademende en sneldrogende materialen en materiaalmixen beschermen tegen kou en laten het lichaam tegelijkertijd ademen. Naast de technische eigenschappen is uiteraard ook het mode-aspect in het ontwerp meegenomen. Bovendien kunnen de producten perfect met elkaar worden gecombineerd volgens het lagensysteem. En het beste van alles: steeds meer producten uit de Activewear-lijn worden in Europa geproduceerd. Kijk hier voor de activewear van Ziener!

Sneeuwalarm

Ontvang gratis een sneeuwalarm per e-mail van jouw bestemming in aanloop naar je wintersport vakantie! De meldingen stoppen automatisch na je vakantie.