Lachen om andersmans valpartijen en fouten is voor velen een favoriete bezigheid. Blooperfilmpjes doen het niet voor niks goed, maar op wintersport gebeuren misschien nog wel de meest hilarische dingen. Sneeuw is glad, niet iedereen heet Marcel Hirscher, en door alle actioncams en mobiele telefoons kan het bijna niet anders dan dat er veel grappige dingen onder de pet blijven.

Stuur jouw blooperfilmpje in

Goed voorbeeld doet volgen is een bekend gezegde, dus voor deze gelegenheid (zie de video) laten we zien dat er ook bij ons genoeg dingen foutgaan. Normaal knipt Rene die shots er vakkundig uit maar deze keer maken we een uitzondering :-). Nu is onze vraag aan jullie. Wie heeft ook zelf mooie bloopers gefilmd en wil die graag met ons delen? Voor het leukste filmpje geven we een skihelm weg.

Spelregels

De filmpjes hoeven niet per se op de piste gemaakt te zijn, ook daarbuiten liggen grappige situaties op de loer. Denk aan een gladde trap bij de lift, tijdens het rodelen, onderweg, of tijdens het opleggen van sneeuwkettingen. Als de relatie met wintersport maar duidelijk is. En niet te vergeten, het filmpje moet van jou/jullie zelf zijn. Plagiaat is niet toegestaan en stuur geen beelden van anderen waar je geen toestemming voor hebt.

Stuur je filmpje via WeTransfer naar redactie@wintersport.nl, doe dit vóór 9 maart a.s. om kans te maken op de skihelm. Wij maken daarna een selectie en zullen de winnaar op de site bekendmaken samen met de leukste ingezonden filmpjes. We zijn benieuwd!

Update 17 maart: De winnaar van de helm is geworden: Willem Simonis. We hebben hem inmiddels bericht. Vanwege de Coronaperikelen hebben we besloten het winnende filmpje in de aanloop naar het nieuwe winterseizoen te publiceren.

Roel
is sinds 2009 onze vertrouwde wintersportweerman en redacteur. Dagelijks schrijft hij over zon, sneeuw en achtergronden van de wintersport.

Plaats een reactie

Puttie15 februari 2020 · 23:57

Leuk om te zien dat het bij de “profs” ook al eens misgaat 🤕👏
Goe bezig gasten.👍👍
Blijven leuke reportage, weerberichten, ed … maken.

Sidinic16 februari 2020 · 10:00

Tjah, hoeveel wil je er hebben 😂?Tomahawks, botsingen en liftfails… Je spaart wat op tijdens de jaren, jullie gelukkig ook 😁

Renemoderator16 februari 2020 · 10:21

@Sidinic kom maar door hoor! We zetten het wel achter elkaar :D En kun je nagaan dat dit alleen maar uit de opnames komt van december tot nu 😅

Don't panic, you will always have your towel...
GeJe16 februari 2020 · 12:45

Ik ben ooit ingehaald :-) (nou ja, bijna ingehaald) terwijl ik in een sleeplift zat in Les Deux Alpes.
Klemde niet goed op kabel denk ik. Toen maar uitgestapt.
Als het nu een mooie dame was achter me, dan had het nog gezellig kunnen worden :-)
(helaas geen beelden van)

Renemoderator17 februari 2020 · 11:23

We hebben al wat materiaal binnen gekregen, blijf maar door komen hoor! 😄

Don't panic, you will always have your towel...
dan5817 februari 2020 · 12:24

Helaas ook geen beelden maar wel hilarisch voor mij.
Mijn ega heeft altijd wel wat met stoeltjesliften bij het in en (of) uitgaan.
De buis mag nooit te vroeg open en dan moet ze alles nog op t laatste moment.
Bril goed, jas dicht, voetjes recht vooruit…
Op t allerlaatste moment zet ze de skies
op de sneeuw en blijft met haar rugzak hangen aan de leuning en de lift draait door.
Daar hing ze dan meer dan n meter boven de grond als een gevangen vis aan de hengel.
Met hand en spandiensten van liftboy met veel moeite op de grond gekregen tot groot jolijt van andere liftzitters (en mezelf)
😆😃😂

Born to run. B.S.
Joostjm20 februari 2020 · 14:50

Helaas geen beeldmateriaal maar wel mega komisch. Na een iets te lange apresski toch niet helemaal fris 's ochtends. Bij de eerste stoeltjeslift omhoog vergeten de stokken op te tillen, de bank ertegenaan en hupsakee! De eerste afdaling mocht gemaakt worden met twee winkelhaken ipv rechte prikkers.

Renemoderator29 februari 2020 · 13:52

Ondertussen hebben we weer wat parels mogen ontvangen! Jullie hebben nog een hele week om al jullie bloopers in te sturen. Er zullen er vast weer genoeg gemaakt zijn in de krokusvakantie ;)

Don't panic, you will always have your towel...

Plaats een reactie

Sneeuwalarm

Ontvang gratis een sneeuwalarm per e-mail van jouw bestemming in aanloop naar je wintersport vakantie! De meldingen stoppen automatisch na je vakantie.