Sneeuwalarm

Ontvang gratis een sneeuwalarm per e-mail van jouw bestemming in aanloop naar je wintersport vakantie! De meldingen stoppen automatisch na je vakantie.

Onze vaste podcast-hosts zijn aan het genieten van een welverdiende vakantie, dus nemen Edo en Rene het een weekje over. Ietwat van tevoren opgenomen (week 9) aangezien het gehele redactieteam op het moment van publiceren onderweg is om toffe content voor volgend seizoen te maken. Maar dat neemt niet weg dat er weer genoeg onderwerpen worden besproken:

Helaas niet helemaal up te date meer door het eerder opnemen. Ook ons redactie team volgt het negatief reisadvies op en zal voorlopig niet afreizen naar Noord Italië.

  • Coronavirus: https://www.wintersport.nl/weblog/bericht/507857/coronavirus-in-franse-skigebied-les-contamines-montjoie.

Heb je zelf een onderwerp dat je besproken wil hebben in de Wintersport Podcast? Laat het ons weten in de comments!

Abonneer je gratis!

Wil je automatisch op de hoogte blijven van de laatste podcast afleveringen? Abonneer je dan in één van de volgende podcast apps! Je vindt zowel de Wintersport Podcast, als de Wintersport Resort Podcast op Spotify, Apple Podcasts, Podcast Addict, Soundcloud, Youtube en op wintersport.nl/podcast!

Rene
Filmt en edit er het hele seizoen op los, of het nu een Snow Show is, een gebiedsreview of gewoon in Nederland met de podcast.

Plaats een reactie