In deze Wintersport Resort Podcast bespreken Kristy en Rene een gebied waar ze allebei verliefd op zijn geworden en Rene zelfs op nummer 1 in zijn favorieten lijst heeft staan, Val Gardena in het Italiaanse Zuid-Tirol. Het gebied dat bij vele wintersporters bekend is door de Sella Ronda, de wereldberoemde tocht waarbij je rondom het Sella massief skiet. Maar ook zonder Sella Ronda heeft Val Gardena een mooi skigebied in een schitterend landschap met geweldig eten.

Heb je zelf een skigebied dat je besproken wil hebben in de podcast? Laat het ons weten in de comments!

Abonneer je gratis!

Wil je automatisch op de hoogte blijven van de laatste podcast afleveringen? Abonneer je dan in één van de volgende podcast apps! Je vind zowel de wintersport podcast, als de wintersport resport podcast op Spotify, Apple Podcasts, Podcast Addict, Soundcloud, Youtube en op wintersport.nl/podcast!

Rene
Filmt en edit er het hele seizoen op los, of het nu een Snow Show is, een gebiedsreview of gewoon in Nederland met de podcast.
paco599 maart 2020 · 14:01

Hele leuke podcast. Daar moet je zeker een keer heen.
Maar om deze op DIT moment online te zetten…

Userd9 maart 2020 · 14:03

Fijne timing idd :D

Hupla9 maart 2020 · 14:15

Na het mysterieus verdwenen bericht ‘Topweek voor de Zuid Alpen’ vorige week, vermoed ik dat deze ook niet lang zal bestaan. 😉

ceel9 maart 2020 · 15:11

De grote bak naar de seceda (furnes) is geen probleem hoor. Afgelopen week kwart over acht bij de de lift om eerst de lalongia 2x te doen voor je het gebied in gaat was geen probleem hoor.
Alles was trouwens prachtig wit afgelopen week dit hadden wij nog nooit gezien in al die jaren dat we gaan.
Willen jullie nu alstublieft stoppen met promoten .!!!

*bericht bewerkt door ceel op 09 mrt 2020 15:12

Plaats een reactie

Sneeuwalarm

Ontvang gratis een sneeuwalarm per e-mail van jouw bestemming in aanloop naar je wintersport vakantie! De meldingen stoppen automatisch na je vakantie.