Sneeuwalarm

Ontvang gratis een sneeuwalarm per e-mail van jouw bestemming in aanloop naar je wintersport vakantie! De meldingen stoppen automatisch na je vakantie.

Vandaag bespreken we het skigebied dat altijd in één adem wordt genoemd met Winterberg en ook in het Sauerland ligt: Willingen - Ettelsberg! Dit kleine maar fijne skigebied heeft langere pistes dan zijn buurman, maar hoe is het gesteld met de verbindingen en sneeuwkwaliteit? In deze podcast bespreken Kristy en Rene alle aspecten. Kleine correctie op de video, de liften starten op 580 meter en niet op 850 meter!

Heb je zelf ook een skigebied dat je besproken wil hebben in de Wintersport Resort Podcast? Laat het ons weten in de comments!

Abonneer je gratis!

Wil je automatisch op de hoogte blijven van de laatste podcast afleveringen? Abonneer je dan in één van de volgende podcast apps! Je vind zowel de wintersport podcast, als de wintersport resport podcast op Spotify, Apple Podcasts, Podcast Addict, Soundcloud, Youtube en op wintersport.nl/podcast!

Rene
Filmt en edit er het hele seizoen op los, of het nu een Snow Show is, een gebiedsreview of gewoon in Nederland met de podcast.

Plaats een reactie