Sneeuwalarm

Ontvang gratis een sneeuwalarm per e-mail van jouw bestemming in aanloop naar je wintersport vakantie! De meldingen stoppen automatisch na je vakantie.

Help jij aangepast wintersport op het rollerbaan-event op de Supportbeurs 2020?

Jordan-P op 02 maart 2020

Tijdens de Supportbeurs in Utrecht wordt dit jaar de aangepaste skisport in het zonnetje gezet! Van woensdag 13 mei tot en met zaterdag 16 mei 2020 zal daar een rollerbaan aanwezig zijn waarop kan worden geskied, geboard en demo’s en clinics in het aangepast skiën worden gegeven. Om hier een groot succes van te maken is aangepast wintersport opzoek naar vrijwilligers. Help jij mee?

Supportbeurs en eerdere edities

Supportbeurs is Nederlands grootste event dat onbeperkte mogelijkheden biedt voor mensen met een bewegingsbeperking en hun directe omgeving, van mantelzorger tot (zorg)professionals. Je kunt je niet alleen laten informeren en inspireren, er valt ook veel te beleven. Doe mee aan de leukste activiteiten, doe nieuwe contacten op en verleg jouw persoonlijke grenzen.

Het evenement is een geweldige kans om het aangepast skiën onder de aandacht van een groot publiek te brengen. In de eerdere editie van 2018 was de rolbaan een enorm succes!

Wat kun je verwachten:

Het plan is om elke dag demo’s en clinics (zittend, aangepast staand/krukken skiën en eventueel aangepast snowboarden) te geven op deze rollerbaan.

De beursdagen zijn woensdag 13 mei tot en met zaterdag 16 mei 2020 van 9.30 tot en met 16.30 uur.

Vrijwilliger worden?

Dit event kan alleen een succes worden met de hulp van veel enthousiaste vrijwilligers:

  • Begeleiders/instructeurs die deelnemers willen helpen met skiën
  • Skiërs/snowboarders die demonstraties aangepast skiën (alle disciplines) of snowboarden geven
  • Ervaringsdeskundigen die informatie aan belangstellenden willen geven
  • Mensen die willen helpen dit event te organiseren.

Samen kunnen we dit evenement tot een succes maken.
Interesse? Geef je op om mee te doen bij het rollerbaan-even door een mailtje te sturen naar Yvonne Cassee (organisator rollerbaan-event) info@aangepastwintersport.nl. Of stuur een appje naar Yvonne via het nummer: 0651106705.

*Het rollerbaan-event is een initiatief van de VGW en wordt ondersteund door de Johan Cruijff Foundation en NSkiV. Alle organisaties die al samenwerken in het ‘platform aangepast wintersporten’ (o.l.v. de NSkiV) zijn met nadruk uitgenodigd om deel te nemen aan de organisatie van dit event. Organisaties aangepast wintersporten die in dit project samenwerken zijn (alfabetisch): SkiUniek (www.ski-uniek.nl), Stoerwinterweken (www.stoerwinterweken.nl), SWG (www.swg-nederland.nl), Theskiisthelimit (www.theskiisthelimit.nl) en de VGW (www.vgw-online.nl).