Vanwege het vervroegde einde van het seizoen gaan we in de Wintersport Podcast wat dieper in op de gevolgen van de Coronacrisis. In deze podcast die Roel vanaf zijn thuiswerkplek heeft opgenomen hebben we een gesprek met Michiel Berkers. Voor sommigen geen onbekend gezicht, Michiel was enkele jaren geleden nog reporter voor deze website. Nu is hij hoofd van het toerismebureau in het Oostenrijkse Werfenweng. We vroegen hem hoe de afgelopen weken precies zijn verlopen in Werfenweng, vanaf het moment dat de crisis uitbrak totdat het skigebied en alle hotels moesten sluiten. Ook vroegen we hem naar de mogelijke gevolgen voor een skigebied als Werfenweng.

Abonneer je gratis!

Wil je automatisch op de hoogte blijven van de laatste podcast afleveringen? Abonneer je dan in één van de volgende podcast apps! Je vindt zowel de Wintersport Podcast, als de Wintersport Resort Podcast op Spotify, Apple Podcasts, Podcast Addict, Soundcloud, Youtube en op wintersport.nl/podcast!

Rene
Filmt en edit er het hele seizoen op los, of het nu een Snow Show is, een gebiedsreview of gewoon in Nederland met de podcast.
JelleK26 maart 2020 · 10:50

Onmogelijk in te schatten op dit moment of de wintersport hét moment gaat worden voor veel mensen om weer een lekkere vakantie te kunnen hebben of dat de economie zo hard getroffen wordt dat veel mensen die graag zouden willen gaan werkloos zijn geworden en simpelweg geen geld meer hebben voor dergelijke luxe. Laten we vurig het eerste hopen.

BijvanderF26 maart 2020 · 19:05

Ik denk dat er straks, door extra werkdruk, ook veel mensen toe zijn aan de vakantie. Denk aan alle mensen die extra belast worden door de extra regels en uitvallende mensen door ziekte.
Er zou daarom wel eens tweedeling kunnen ontstaan, de kant die het erg druk heeft en er gigantisch aan toe is. Terwijl het andere kamp economisch getroffen wordt zoals JelleK hierboven omschrijft.

Ingaande op de Podcast: interessant onderwerp weer. Leuk dit interview met een echte insider.
Wij zouden de 14e afreizen naar het Zillertal. Wij moesten door de luxe, zure appel bijten en hebben besloten om niet te gaan, er was nog een wanhoopsopmerking over 1 dag skiën… We hadden het geld voor het appartement op de 14e al volledig terug! Erg tevreden over zeer snelle en nette afhandeling.

*bericht bewerkt door BijvanderF op 26 mrt 2020 19:08

Plaats een reactie

Sneeuwalarm

Ontvang gratis een sneeuwalarm per e-mail van jouw bestemming in aanloop naar je wintersport vakantie! De meldingen stoppen automatisch na je vakantie.