In de tweede podcast-aflevering over de Corona-nasleep praten we met Sytske Maaijen van Active Italia. Sytske is verantwoordelijk voor de communicatie en promotie van diverse gebieden binnen de Italiaanse regio Trentino, waar skigebieden onder vallen als Madonna di Campiglio en Val di Sole (onderdeel van Skirama Dolomiti) en Val di Fiemme. De regio is hard getroffen door de Coronamaatregelen. We blikken met Sytske terug op de plotselinge sluiting van de skigebieden, hoe moeilijk de maatregelen waren (en zijn) voor de regio, en het vertrouwen dat ze houdt in de toekomst. (Excuses voor het soms wegvallende beeld)

Abonneer je gratis!

Wil je automatisch op de hoogte blijven van de laatste podcast afleveringen? Abonneer je dan in één van de volgende podcast apps! Je vindt zowel de Wintersport Podcast, als de Wintersport Resort Podcast op Spotify, Apple Podcasts, Podcast Addict, Soundcloud, Youtube en op wintersport.nl/podcast!

Rene
Filmt en edit er het hele seizoen op los, of het nu een Snow Show is, een gebiedsreview of gewoon in Nederland met de podcast.
Sneeuwalarm

Ontvang gratis een sneeuwalarm per e-mail van jouw bestemming in aanloop naar je wintersport vakantie! De meldingen stoppen automatisch na je vakantie.

Plaats een reactie