Sneeuwalarm

Ontvang gratis een sneeuwalarm per e-mail van jouw bestemming in aanloop naar je wintersport vakantie! De meldingen stoppen automatisch na je vakantie.

Hotels in de skigebieden hebben als geen ander te lijden onder de coronacrisis. Daarom praten we in deze Wintersport Podcast met Alke Staal, eigenaar van Hotel Esprit Montagne in het Franse skigebied Portes du Soleil. Sinds de sluiting van het skigebied is zijn hotel vervroegd dichtgegaan. We vroegen hem naar de situatie van dit moment in de Franse Alpen, de onduidelijke situatie in Frankrijk in het weekend van 13 t/m 15 maart en de gevolgen van de sluiting voor zijn bedrijfsvoering.

Abonneer je gratis!

Wil je automatisch op de hoogte blijven van de laatste podcast afleveringen? Abonneer je dan in één van de volgende podcast apps! Je vindt zowel de Wintersport Podcast, als de Wintersport Resort Podcast op Spotify, Apple Podcasts, Podcast Addict, Soundcloud, Youtube en op wintersport.nl/podcast!

Rene
Filmt en edit er het hele seizoen op los, of het nu een Snow Show is, een gebiedsreview of gewoon in Nederland met de podcast.
niekniek31 maart 2020 · 07:35

Ik kan de video niet openen: Video is niet beschikbaar. Deze is privé
Wat doe ik fout?

Reneauteur31 maart 2020 · 07:48

Zou opgelost moeten zijn @niekniek !

Don't panic, you will always have your towel...
niekniek31 maart 2020 · 08:19

Zou opgelost moeten zijn @niekniek !

Rene op 31 mrt 2020 07:48

Dank je wel @Rene
Ik ga straks even op mijn gemak luisteren

*bericht bewerkt door niekniek op 31 mrt 2020 08:20

Valdewanne31 maart 2020 · 18:30

Goeie podcast met Alke Staal, als jullie een podcast willen met eigenaar skipiste in de Ardennen dan ben ik beschikbaar. Naast onze skipiste hebben we 26 verschillende activiteiten vooral in de zomer van pasen tot en met herfstvakantie. We hebben het nu helaas heel erg rustig…Henk

*bericht bewerkt door moderator (Rogier) op 31 mrt 2020 18:30: Ik heb je tel-nummer even onzichtbaar gemaakt. Wij hebben het nummer wel bewaard.

Plaats een reactie