In de laatste aflevering van de serie over het coronavirus en de wintersportbranche praten we in deze Wintersport Podcast met Mervin Stroink. Hij is verantwoordelijk voor de Wintersport bij reisorganisatie Sunweb. Sinds de uitbraak van de coronacrisis is het bedrijf overspoeld met telefoontjes en mails van bezorgde wintersporters. Niet alleen ging het om bezorgde wintersporters die niet meer op vakantie konden. Er waren ook duizenden reizigers in de Alpen die per ommegaande huiswaarts moesten keren. Mervin vertelt over de enorme logistieke operatie die dit met zich meebracht en hoe Sunweb heeft geprobeerd vakantiegangers zo goed en zo kwaad als het kon te helpen.

Abonneer je gratis!

Wil je automatisch op de hoogte blijven van de laatste podcast afleveringen? Abonneer je dan in één van de volgende podcast apps! Je vindt zowel de Wintersport Podcast, als de Wintersport Resort Podcast op Spotify, Apple Podcasts, Podcast Addict, Soundcloud, Youtube en op wintersport.nl/podcast!

Rene
Filmt en edit er het hele seizoen op los, of het nu een Snow Show is, een gebiedsreview of gewoon in Nederland met de podcast.

Plaats een reactie

Sneeuwalarm

Ontvang gratis een sneeuwalarm per e-mail van jouw bestemming in aanloop naar je wintersport vakantie! De meldingen stoppen automatisch na je vakantie.