Blijf fit met TeamNL kids en ons Sneeuwfit programma

Jordan-P op 01 april 2020

Voorlopig zijn we nog wel even aan huis gekluisterd. Maar dat betekent niet dat we de hele dag stil hoeven te zitten. Juist nu moet je lekker blijven bewegen! Want, wist je dat bewegen goed is voor je hersenen? Die krijgen dan meer zuurstof en dat is goed voor je concentratie. Of je kinderen nou even pauze willen tussen hun schooltaken of dat je zelf even aan de slag wil voor of na je werk. Wij helpen je graag verder ons eigen Sneeuwfit programma en Fit met TeamNL kids!

Fit met TeamNL kids

TeamNL heeft een speciaal sport programma opgezet waarin kinderen lekker kunnen blijven bewegen, gewoon thuis. Iedere ‘school’-dag ontmoeten de kinderen een Olympische sporter en kan er een nieuwe sport worden ontdekt. Ook dagen zij de kinderen uit om elke dag een beetje beter te worden net zoals de Olympische sporters dat proberen. Na het bewegen kunnen ze dan weer fris en fruitig aan hun schooltaken werken.

Benieuwd? Starten maar! #FitMetTeamNL

Sneeuwfit

Ook hebben wij ons eigen Sneeuwfit programma. Ondanks dat we de rest van dit seizoen niet meer naar de sneeuw kunnen, blijft wintersport de leukste vakantie van het jaar!

Het Sneeuwfitprogramma helpt je om fit te worden / blijven! Met het programma kun je thuis of in de tuin aan de slag. Het programma is gericht op alle spieren die je bij het snowboarden en skiën gebruikt. Je wintersport begint dus al in Nederland!

De opzet van het programma

Voor elk niveau zijn er 4 trainingen, in totaal zijn er voor alle niveaus 12 trainingen. Als de oefeningen nieuw zijn kan je het beste op het eerste niveau beginnen, tenslotte wil je fit naar de wintersport! De trainingen van de drie niveaus worden zwaarder doordat het aantal herhalingen groter wordt of doordat de tijd dat je een oefening doet langer wordt. Elke training bestaat uit een deel warming-up, een deel kracht & balans, een deel uithoudingsvermogen en een deel rompstabiliteit. De video’s zijn gemaakt in samenwerking met voormalig topsporter Steffan Winkelhorst: ‘oefening baart kunst!’

Aan de slag? Check onze Sneeuwfit pagina >>

Jordan-P
Sneeuwalarm

Ontvang gratis een sneeuwalarm per e-mail van jouw bestemming in aanloop naar je wintersport vakantie! De meldingen stoppen automatisch na je vakantie.