Coronacrisis - checklist voor wintersportorganisaties

Roel-B op 06 april 2020

Checklist

Corona heeft veel gevolgen voor wintersportorganisaties. Maar waar moet je als wintersportorganisaties dan aan denken? Deze checklist brengt alle aandachtspunten in kaart en helpt je op weg.

Download hier de checklist

Veel gestelde vragen

Sinds de vaststelling van besmettingen in Nederland, geeft het RIVM met regelmaat updates en adviezen. We raden iedereen aan deze adviezen goed in de gaten te houden en op te volgen, ook als het om wedstrijden of andere gerelateerde activiteiten gaat. Op de website van het RIVM vind je de laatste informatie. Bekijk ook de veelgestelde vragen over corona en sport op Rijksoverheid.nl

Er komen veel vragen binnen over de coronacrisis, daarom heeft NOC-NSF een lijst met veelgestelde vragen opgesteld, opgedeeld in vier categorieën: algemene vragen, vragen van sportclubs, van sporters en van sportbonden. Als Nederlandse Ski Vereniging verwijzen we graag naar deze uitgebreide bron van informatie en FAQ’s.

Veel gestelde vragen op nocnsf.nl

Roel-B
Sneeuwalarm

Ontvang gratis een sneeuwalarm per e-mail van jouw bestemming in aanloop naar je wintersport vakantie! De meldingen stoppen automatisch na je vakantie.