Webinar: Communiceren, juist nu! Maar hoe?

Jordan-P op 26 mei 2020

publicdomainpictures.net
Vanavond is het weer zover! De tweede webinar voor jou als wintersportorganisatie. Door de Coronacrisis zoekt iedere sportaanbieder naar manieren om haar leden betrokken te houden, hoe je goed communiceert binnen de organisatie en wat de financiële gevolgen van de crisis zijn.

Vanuit DeWeerelt van Sport (de thuisb asis van de Koninklijke Hockey Bond, Nederlandse Volleybal Bond, het Watersportverbond, de Nederlandse Ski Vereniging en Nederlandse Golf Federatie) helpen we hier graag bij en nodigen wij je ‘online’ uit om aan te sluiten bij een aantal interactieve webinars. Je kunt kosteloos deelnemen, de webinars worden mede mogelijk gemaakt en gefinancierd door NOC*NSF.

Vanavond: Communiceren, juist nu! Maar hoe? – Martin van Berkel

In dit webinar, onder leiding van gastspreker Martin van Berkel (eigenaar Clubbereik en manager Communicatie & Media bij Nederlandse Volleybalbond) bespreken we hoe jouw organisatie zowel de interne- als externe communicatie kan optimaliseren, júist nu het extra belangrijk is om te communiceren. Denk aan het vormen van een gerichte communicatieaanpak met handige tools en succesvolle content.

Tijdens de webinar:

  • Bespreken we het belang van blijven communiceren in tijden waarin je elkaar niet ‘live’ kunt ontmoeten;
  • Zoeken we naar een communicatieaanpak waarmee je jouw doelgroepen op een aantrekkelijke manier kan blijven betrekken;
  • Krijg je concrete tips over communicatie in tijden van crisis;
  • Kijken we naar de beste communicatiemiddelen die organisaties nu kunnen gebruiken, zoals social media en online tools;
  • Laten we creatieve mogelijkheden zien voor het contact richting leden, vrijwilligers, partners en de buurt.
    Inschrijven: via deze link.

Thema’s en data komende webinars

Centraal staan de issues van de organisatie, de actualiteit en elkaar online ontmoeten. Er wordt optimaal ingespeeld op vragen/issues van organisaties en specifieke situatie van deelnemers. De webinars zijn interactief zodat je echt mee doet. Er zijn diverse mogelijkheden zoals; vraag-antwoord, inzicht in meningen & situaties bij deelnemers (middels een pol) en korte werkopdrachten (in breakoutrooms).

Planning:

  • Dinsdag 2 juni 20.00 - 21.30 uur: Financieel gezond de crisis door! – Peter van Baak

Meer info >>

Jordan-P
Sneeuwalarm

Ontvang gratis een sneeuwalarm per e-mail van jouw bestemming in aanloop naar je wintersport vakantie! De meldingen stoppen automatisch na je vakantie.