Vanavond: Webinar - Financieel gezond de crisis door!

Jordan-P op 02 juni 2020

Bron: unsplash.com
Vanavond organiseren we alweer de laatste webinar voor jou als wintersportorganisatie. Door de Coronacrisis zoekt iedere sportaanbieder naar manieren om haar leden betrokken te houden, hoe je goed communiceert binnen de organisatie en wat de financiële gevolgen van de crisis zijn.

Vanuit DeWeerelt van Sport (de thuisb asis van de Koninklijke Hockey Bond, Nederlandse Volleybal Bond, het Watersportverbond, de Nederlandse Ski Vereniging en Nederlandse Golf Federatie) helpen we hier graag bij en nodigen wij je ‘online’ uit om aan te sluiten bij een aantal interactieve webinars. Je kunt kosteloos deelnemen, de webinars worden mede mogelijk gemaakt en gefinancierd door NOC*NSF.

Vanavond: Financieel gezond de crisis door! – Peter van Baak

In dit webinar, onder leiding van gastspreker Peter van Baak (eigenaar SponsorVisie en medeoprichter van AdsToSport), bespreken we hoe je om kunt gaan met de financiële gevolgen van de corona-uitbraak voor jouw organisatie. Van welke regelingen kan je gebruik maken en welke kansen zijn er om het financiële gat te dichten?

Tijdens de webinar:

  • Leer je hoe je om kunt gaan met het tijdelijk wegvallen van inkomstenbronnen;
  • Geven we inzicht in manieren om uitgaven te beperken en mogelijk toch ook al nieuwe inkomsten te genereren voor jouw organisatie;
  • Krijg je informatie over de algemene regelingen die geldig en toepasbaar zijn voor de sportbranche;
  • Bespreken we de nieuwe maatregelen van de Rabobank die voor organisaties van toepassing zijn;
  • Zoeken we samen naar een nieuw evenwicht in financiën voor jouw organisatie.
    Inschrijven: via deze link.
Jordan-P
Sneeuwalarm

Ontvang gratis een sneeuwalarm per e-mail van jouw bestemming in aanloop naar je wintersport vakantie! De meldingen stoppen automatisch na je vakantie.