Uitnodiging tweede webinar wintersportorganisaties

Jordan-P op 10 juli 2020

Bron: www.unsplash.com
Na het succes van de eerste webinar organiseren we op donderdag 16 juli a.s. om 20.30 uur een nieuwe webinar waarin we als Nederlandse Ski Vereniging een gesprek voor alle wintersportorganisaties faciliteren om elkaar te vinden en gedachten uit te wisselen over de heropening.

Aanmelden: Stuur uiterlijk 15 juli a.s. een e-mail naar sport@wintersport.nl om je aan te melden. Vervolgens ontvang je een agendaverzoek en de link voor de webinar.

Tips afgelopen webinar

Benieuwd naar de tips die we elkaar tijdens de eerste webinar hebben gegeven? Hierbij de belangrijkste tips op een rijtje:

  • Sta vanaf het begin op je strepen. Wil je politie spelen of…?
  • Zorg voor extra mankracht bij de uitgifte van skimateriaal, zodat mensen het gebruikte materiaal netjes en gereinigd achterlaten voor de anderen.
  • Horeca: zorg er in alle gevallen voor dat de minimale afstand van 1,5 meter tussen personen wordt gewaarborgd. Bij Roundhill in Dordrecht is bijvoorbeeld gebruik gemaakt van paspoppen aan de bar. De paspoppen waarborgen dat personen niet binnen 1,5 meter van elkaar aan de bar kunnen zitten of staan.
  • Zorg voor een maximale lesgroepgrootte en gebruik diverse starttijden. Wijs iemand aan als corona-coördinator die zorg draagt voor de naleving van de maatregelen met betrekking tot corona op de baan/in de horeca .
  • Maak bijvoorbeeld van spuitbussen om de belijning op buitenbanen goed aan te geven.
    Zorg voor een informatiepagina op je website over de maatregelen met betrekking tot corona en informeer atleten/cursisten vooraf hierover.
Sneeuwalarm

Ontvang gratis een sneeuwalarm per e-mail van jouw bestemming in aanloop naar je wintersport vakantie! De meldingen stoppen automatisch na je vakantie.