Sneeuwalarm

Ontvang gratis een sneeuwalarm per e-mail van jouw bestemming in aanloop naar je wintersport vakantie! De meldingen stoppen automatisch na je vakantie.

Wintersport met kinderen is geweldig. Maar zoals alle (jonge) ouders weten is het skiën en boarden als de kinderen er eenmaal zijn wel wat anders. Maar niet voor iedereen. Check bovenstaande filmpje (welke ook al op het forum is langsgekomen). Bij de heftigste stunts lijkt het er volgens mij wel op dat er een pop gebruikt wordt. Maar dat mag de pret niet drukker (en is misschien wel geruststellend). Maar de rest is gewoon plezier op de pistes. Wat vinden jullie? Leuk of te riskant?

Rogier
woont in de Franse Alpen. Als er maar een beetje sneeuw ligt, is hij buiten te vinden, om ons daarna bij te praten.
Niels8915 mei 2015 · 12:46

meow meow meow haha

Chabeli15 mei 2015 · 17:38

hoe schattig! Zo leren ze meteen de fun van het skiën ofo het boarden kennen en het voordeel bij die kleintjes is dat ze echt nog niet veel angsten kennen voor snelheid en wat stuntjes. Al zou ik de heftige toch nooit doen met een kleintje erbij. Dat is misschien toch juist wat te veel risico. Kwestie dat ik mijn kind later liever heelhuids zie.

ViolaB16 mei 2015 · 13:41

Wat een plezier voor die kids en hun familie! De kinderen zijn volgens mij volkomen ontspannen, dus ik denk dat dat wel maakt dat je in vertrouwen wat stunts doen kunt. Aan de andere kant: het blijven kinderen en als die ineens iets in hun hoofd hebben en anders doen dan afgesproken…
Mijn keuze zou het niet zijn maar het ziet er wel super leuk en zelfs relaxed uit als je het zo doen kunt, vooral het ‘gewoon’ samen boarden en je kind laten wennen aan die bewegingen!

Vincent16 mei 2015 · 15:41

hahaha! top dit :D

I've got my snowboard under my feet

Plaats een reactie