Na een paar mooie weken met veel zon en hoge temperaturen, heeft het eergisteren weer even heerlijk gesneeuwd in de regio Lungau. Woensdag zat ik nog op mijn mountainbike, maar door de vele sneeuwval van vannacht was het vandaag mogelijk om een skitoer te maken. Doordat het gras al aardig aan het groeien is, zien de pistes er anders uit dan in de winter. De sneeuw is erg papperig en zwaar, wat het skiën niet makkelijker maakt. Ik denk dat dit voorlopig de laatste toer van het seizoen is. Maar het is wel genieten van dit extra dagje winter…

-Michiel-
houdt ons dit seizoen letterlijk van midden op de piste in Katschberg Oostenrijk op de hoogte van de sneeuwcondities.

Plaats een reactie

Eind mei en dan nog zoveel sneeuw. Nog even genieten dan en daarna vlug de zomer in.

Ik wil ook terug in de sneeuw spelen… :(

Lekker hoor!

Niet verkeerd

Gang is alles

Volgend weekend weer naar saalbach, om te mountainbiken. Hopen dat dan de sneeuw redelijk weg is… (Sorry dat ik het zeg, dit is puur eigenbelang)

fijne site hè, dat wintersport.nl?

De plaatjes zien er prachtig uit! Maar voor diegenen die graag in het voorseizoen wandelen (en andere bergsporten beoefenen) hoop ik toch wel dat het gauw echt lente wordt daar. Denk dat de meeste boeren hun koeien ook graag naar buiten/boven willen… of zouden de lokale mensen het nog niet zat zijn?

@Ferdinand op de toppen in Saalbach heeft het goed gesneeuwd,

@Michelr gelukkig is het nu een beetje aan het wegsmelten, maar het gaat nog niet hard genoeg. Op 2000 meter is het hooguit 1 graden Celsius geweest, zo gaat het natuurlijk niet heel snel…

fijne site hè, dat wintersport.nl?

@Ferdinand hoop het voor jouw maar je weet maar nooit…

Sneeuwalarm

Ontvang gratis een sneeuwalarm per e-mail van jouw bestemming in aanloop naar je wintersport vakantie! De meldingen stoppen automatisch na je vakantie.

Plaats een reactie