Het is eindelijk gaan sneeuwen in de Alpen. Ook in Zuid Tirol heeft het gesneeuwd. Waar het zaterdagochtend nog groen was, daar is het nu wit. De pistes lagen er al goed bij dankzij de kunstsneeuw, maar het is nu eindelijk ook voor het oog goed winter. De Italianen komen joelend en blij naar benden, wij begrijpen wel waarom! We hebben een heerlijke dag gehad in Schöneben.

Kristy
verdeelt haar tijd tussen het opnemen van videos in de sneeuw en het geven van skitrainingen.

Plaats een reactie

Ziet er top uit daar!

Schöneben! Een klein, knus maar erg leuk gebied. Ik ben daar ook eens geweest met verse sneeuw, en dat is genieten hoor. En dat gekraak van de sneeuw aan het einde, heerlijk!

Yes te gek! Bedankt voor de update! Ik zit over 2 weken in Nauders / Schoneben :-)

Mag ik vragen waarom er dan nog steeds de sneeuw kanonnen aan staan/?

@Gulian 20 cm sneeuw is niet genoeg voor het hele seizoen. 1 slechte dag en de sneeuw smelt “als sneeuw voor de zon” weg ;-)

Ik dacht dat er deze week nog wel meer zou vallen!

Zit er goed uit zeg icm het zonnetje!
Dit gebied trekt ieder jaar weer mijn aandacht, na deze beelden moet ik er dan toch een keer aan gaan geloven!
Genoeg uitdaging @Kristy ?

"respect the mountains"

@Thyz je gaat hier zeker uitdaging vinden. Het is niet heel groot, maar aan de rechter kant van het gebied liggen leuke zwarte en rode afdalingen. @gulian het is nog niet gedaan met de sneeuwval! Vannacht is er weer een laagje sneeuw bij gevallen.

@Kristy sssssttt! Wij noemen Schöneben/Resia nooit bij de echte naam. Straks brengen we andere mensen op een idee :-) Mooie beelden, kippenvel op de armen en benen. Dit is ‘ons’ gebied, heerlijk. En elke dag eten in ons favoriete tentje (tja… waar ???).

Piste riderrrrr

finally!!!1!!1!

Gotta go fast

hoe zijn de conditie’s in Alta-Badia, kom er al 15 jaar maar ik nog nooit zo gespannen geweest dan dit jaar…

@kristy dank voor je antwoord! Ik ga is even kijken of mijn baas wilt meewerken aan een week verlof

"respect the mountains"
Sneeuwalarm

Ontvang gratis een sneeuwalarm per e-mail van jouw bestemming in aanloop naar je wintersport vakantie! De meldingen stoppen automatisch na je vakantie.

Plaats een reactie