Roel had het voorspeld. Het zou kort zijn, maar intens. Nou intens was het. Gisteravond om 23:00 nog geen vlok sneeuw en vanmorgen lag er op 800 meter hoogte al een goede 30 cm. Op hoogte nog veel meer. Een echte dump. Vandaag was misschien wel de beste poederdag van het seizoen tot nu toe. Want het seizoen is verre van afgelopen! Wat een come-back van de winter!

Rogier
woont in de Franse Alpen. Als er maar een beetje sneeuw ligt, is hij buiten te vinden, om ons daarna bij te praten.

Plaats een reactie

Je ziet er zo blij uit als een orkaan op een camping! Lekker hoor, nu ligt er vast ook wel genoeg om voor mij nog wat over te laten als ik volgende week naar Frankrijk kom.

Ziet er zalig uit die verse poeder!!!

Weer super mooi zoals altijd. @Roel zie ik nu mensen met 4 skistokken naar beneden komen? En waarom is dat?

Let it snow, let snow, let it snow!

@bien euh nee hoor, gewoon 2 stokken per persoon…

Click. Click. Peace

Geniale beelden!

Ik vandaag aangekomen in La Villa, Alta Badia. Dumpt hier al de hele dag keihard. In dorp tot nu toe al 40, bovenop dus nog veel meer. Sneeuwde onderweg ook stevig boven de 1100m, dus de Brennerpas was zwaar :)

King of the hill

Yeah

Gang is alles

In Mayrhofen sneeuwt het inmiddels ook behoorlijk, benieuwd hoe het boven op de berg zal zijn!

zalig die poeder!!!

@Roel met een uitgeslapen hoofd zie ik dat het aan het filmpje ligt waardoor het op mijn computer lijkt alsof het twee stokken in iedere hand zijn.

Let it snow, let snow, let it snow!

Gezien de sneeuw, zal er in de paasvakantie nog goed kunnen geskied worden neem ik aan? Ik zou serre chevalier eens willen bezoeken, maar ik weet niet hoe ‘safe’ die keuze is met pasen?

Sneeuw is gewoon mijn obsessie.

@sven311 Serre Chevalier is een geweldig gebied voor later in het seizoen. En buiten dat Pasen valt zo vroeg dat we het niet eens meer ‘laat in het seizoen’ kunnen noemen. Je weet natuurlijk nooit wat het weer doet. Maar ik ga ervan uit dat het met Pasen geweldig skiën zal zijn hier…

Click. Click. Peace

Super, dan wacht ik nog een weekje (maximul 2) en dan ga ik zeker het aanbod in serre Chevalier bekijken!
Het is vanaf 26 maart dat we gaan, dus dat komt vast goed. Bedankt voor je antwoord @Rogier!

Sneeuw is gewoon mijn obsessie.

geweldig filmpje !

Pff, na een top week in val d’isere besloot ik zaterdag maar vroeg te gaan rijden met het oog op de verwachtte sneeuw.
Ik reed om 6 uur weg met al 10cm sneeuw op de weg, en kon redelijk filevrij naar albertville. ( af en toe een malle zomerbanden met sneeuwkettingen en knipperlichten aan rijdende gransios ontwijkend)

Vrienden die wat luier waren zijn maar een dag later gegaan in plaats van 2 uur later, omdat ze het huis niet uit konden…

Het was dus met recht kort en hevig!

Sneeuwalarm

Ontvang gratis een sneeuwalarm per e-mail van jouw bestemming in aanloop naar je wintersport vakantie! De meldingen stoppen automatisch na je vakantie.

Plaats een reactie