Afgelopen seizoen verbleven Michael en ik het hele seizoen in Zuid-Tirol. Hoewel er niets gaat boven de bergen in de winter is het óók heerlijk om in de zomer in de Alpen te zijn. Wij waren in de Zugspitz Arena, met de bekende wintersportplaatsen Ehrwald en Lermoos. Je kunt hier mountainbiken, canyoning, maar ook gewoon lekker wandelen. En ook in de zomer zijn de Alpen zó verschrikkelijk mooi! De komende periode zullen we nog wat meer video’s plaatsen van onze zomerse trip door de bergen.

Kristy
verdeelt haar tijd tussen het opnemen van videos in de sneeuw en het geven van skitrainingen.

Plaats een reactie

Echt een top video! Zugspitz Arena staat al een tijdje op mijn to-do lijst, maar wat een activiteiten kun je daar allemaal doen. Ook de Isarsee ziet er erg mooi uit!

Wat ik mij nou afvraag, is het nou mogelijk om in die meren te zwemmen? Je ziet namelijk bijna nooit de mogelijkheden daarvoor, terwijl het volgens mij heerlijk water is om in te zwemmen.

Carnas on Tour

Excuus, Plansee of Heiterwanger See natuurlijk :P

Carnas on Tour

Yes, laat maar komen die zomerfilmpjes! Ook al zo mooi!

Leuk! zou er graag naar toe gaan. gaat helaas niet met een baby, maar komt wel! ;)

Wintersport.. daar kan je me 's nachts voor wakker maken!

Leuke video en wel een leuk idee voor een topic, wintersportbestemmingen in de zomer.

Ik heb 1 keer in de Heiterwangersee gezwommen, maar brr wat was dat koud. Ik ben echt geen koukleum, maar uit dit water was ik snel weer uit. Verder is het idd een prachtig gebied, ook 's zomers!

@Svennoo

Zoals ook Petra4 zegt, kan ik uit eigen ervaring vertellen dat het erg koud is om in bergmeren en beekjes te baden. Neemt niet weg dat het water mooi helder is, en dus van uitstekende kwaliteit is, waar je graag in zou duiken.

Ski or Die

Leuk verslag! De alpen zijn in de zomer zeker het bezoeken waard (vooral als je actieve vakantieganger bent), staat op m’n lijstje! :)

Let it snow!

Gaaf! Wij zaten net aan de andere kant afgelopen 2 weken(zicht op zugspitz), het was ronduit geweldig; wandelen, mtben, raften, perfect!

Leuk filmpje zeg… Juist grappig om dit te zien als je er woont en dus elke dag mee te maken hebt… Het is - een verrassend leuk gebied - met voor elk wat wils…

*bericht bewerkt door moderator op 31 jul 2016 20:44

Sneeuwalarm

Ontvang gratis een sneeuwalarm per e-mail van jouw bestemming in aanloop naar je wintersport vakantie! De meldingen stoppen automatisch na je vakantie.

Plaats een reactie