Win een week wintersporten

Met drie generaties gratis op vakantie naar Zwitserland

Samen met opa, oma en kinderen gratis naar de sneeuw? Het kan! Want deze winter geeft Zwitserland Toerisme en Interhome in samenwerking met Wintersport.nl een wintersportvakantie weg naar Nendaz voor het hele gezin plus grootouders! Het enige wat jij moet doen bij deze drie-generaties-winactie, is ons laten zien hoe graag jouw familie die prijs wil! Dus maak een filmpje op je mobiel waarop ieder familielid over zijn wintersportervaringen vertelt en wie weet staan jullie straks met z’n allen in de sneeuw.

Luxe vrijstaand chalet aan de piste

Deze droomtrip is dé kans om eens met heel het gezin op wintersport te gaan. Zoals je bij een klassieke Zwitserse wintersportvakantie mag verwachten, verblijf je in dit vrijstaand chalet van Interhome. En dat een week lang! Van zaterdag 20 tot 27 februari 2021 staat het knusse vakantiehuis Les Clèves geheel tot jullie beschikking. Dit riante 5-kamer chalet is van alle gemakken voorzien zoals wifi, een openhaard, vloerverwarming, meerdere badkamers en moderne keuken. Daar zul je echter weinig gebruik van maken, aangezien je iedere dag uit een lijst van lokale restaurants mag kiezen om gezamenlijk te lunchen en te dineren.

Verblijf in dit luxe vrijstaande chalet aan de piste

Familieskigebied: Nendaz

Je maag zal dus niets te kort komen, maar vergeet ook niet je ogen de kost te geven. Nendaz ligt namelijk midden in Wallis, halverwege Chamonix en Zermatt. Vanaf het hoogste puntje van het skigebied, de Mont-Fort (3.300 m), is het panoramische uitzicht op de Alpen, en met name op de Matterhorn en de Mont-Blanc, uitzonderlijk! Nendaz ligt in het hart van het grootste skigebied van Zwitserland – les 4 Vallées – met meer dan 400 km aan pistes. Skiërs en snowboarders voelen zich hier dan ook echt thuis, maar zij zijn niet de enigen. Met het label ‘Family Destination’ staat Nendaz garant voor een zeer warm welkom en tal van activiteiten voor zowel kinderen als hun ouders en grootouders.

Geniet van het familieskigebied Nendaz

Compleet verzorgd programma

Bij aankomst liggen de liftpassen klaar en zal een skileraar je door het gebied gidsen. De kinderen kunnen gratis op skiles – huurmateriaal inbegrepen – en er worden ook begeleide wandeltochten aangeboden. Daarnaast vinden er nog diverse excursies plaats, zoals een bezoek aan het luxueuze Spa des Bisses, een clinic Alpenhoornblazen, rodelen, een wijnproeverij, sneeuwschoenwandelen en natuurlijk racletten: je verblijft niet voor niets in Zwitserland!

Sneeuwschoenwandelen via de vele wandelroutes

Aanmelden

Zoals je leest, is deze sublieme wintersportvakantie bezaaid met hoogtepunten. Daarom zullen er de eerste drie dagen twee van onze redacteuren aanwezig zijn om al dat moois op foto en video vast te leggen, zodat we er volgend jaar een spetterend verslag voor Wintersport.nl en Wintersport Magazine van kunnen maken. Dus kam die haren, trek je kraag recht en stuur je aanmeldingsvideo voor 31 december 2020 op naar redactie@wintersport.nl. (Mocht de video te groot zijn voor de e-mail, gebruik dan WeTransfer.)

May the happiest family win!

Voorwaarden deelname

  • 3-generatie gezin bestaat uit: ouders, max. 2 kinderen vanaf 8 jaar en 2 grootouders.
  • Gewenst ski-/snowboardniveau; kan soepel een blauwe piste af.
  • Beschikbaar voor verblijf van 20 t/m 27 februari 2021.
  • In januari één dag beschikbaar voor video-opnames in SnowWorld Zoetermeer (data wordt met de winnaar in overleg bepaald).
  • Met eigen auto naar Zwitersland, krijgt wel een Autobahnvignette.
  • Zelf verantwoordelijk voor reisverzekering geldig voor Zwitserland.
  • Exclusief ontbijt, inclusief lunch en diner.

Deze winactie wordt mede mogelijk gemaakt door:

Over de uitslag van de wedstrijd wordt niet gecorrespondeerd. De prijs kan niet in contanten worden opgenomen en is niet overdraagbaar. Alle gegevens worden vertrouwelijk behandeld en overeenkomstig met de wet gegevensbescherming niet aan derden doorgegeven.


Coronamaatregelen
Coronamaatregelen
Net zoals in de zomermaanden geldt ook in de winter in het openbaar vervoer – ‘gesloten’ kabelbanen inclusief - een mondmaskerplicht voor iedereen vanaf 12 jaar. De horeca - waaronder ook de bergrestaurants - leven de geldende hygiëne- en veiligheidsvoorschriften na. Met het label ‘Clean & Safe’ verbinden toeristische dienstverleners zich ertoe om de regels opgelegd door het Zwitsers ministerie van Volksgezondheid en de brancheverenigingen strikt na te leven. Op Clean-and-safe.ch vind je meer informatie over de getroffen voorzorgsmaatregelen omtrent Covid-19. Voor alle actuele informatie over reizen naar Zwitserland, raadpleeg de reisadviezen van de Zwitserse en de Nederlandse overheid.