Crystal Skiracing

Krijgt een 10 op basis van 2 beoordelingen
Locatie
Mercuriusweg 11 6971GV BrummenNederlandT: 06-10651224https://www.crystalskiracing.com/

Crystal Skiracing is een op 6 oktober 2015 opgericht skiteam dat gevestigd is in Brummen. Ons doel is het opleiden en verbeteren van de prestaties van gemotiveerde en enthousiaste wedstrijdskiërs.

Crystal Skiracing vindt het erg belangrijk dat altijd duidelijk is wat de skiër wil én kan. Dit uitgangspunt nemen ze namelijk als basis om elke atleet persoonlijk te kunnen begeleiden en hem/haar in te passen in een team dat bereid is om kennis en ervaring te delen. De winst zit tegenwoordig in details. Elke vernieuwing kan dus doorslaggevend zijn. Het team heeft daarom diverse specialisten die continue uitgedaagd worden om te zorgen dat onze skiërs altijd net iets sneller en slimmer kunnen zijn. Grote sportprestaties worden geleverd op een nu-of-nooit-moment. Op zo’n moment nog moeten nadenken of gebrek aan zelfvertrouwen, betekent verlies. Op deze momenten wil Crystal Skiracing dat de skiërs – naar eigen vermogen – maximaal presteren.

Kortom: een skiteam waarbij iedereen zijn/haar taak en verantwoordelijkheid neemt. Op deze wijze blijft iedereen in zijn/haar kracht en willen ze samen succes vieren!

Wat vind jij van Crystal Skiracing?