Locatie
Zwarte Bergweg 41272JN HuizerhoogtNederlandT: 035-5882158http://www.hollandskiracing.nl/

Holland Ski Racing biedt een landelijk platform voor getalenteerde Nederlandse wedstrijdskiërs die hun talent zover mogelijk willen ontplooien.

Jonge skiërs uit het hele land krijgen bij Holland Ski Racing de mogelijkheid zich verder te ontwikkelen tot talent. Deze talenten behoeven verder ondersteund te worden om tot maximale ontwikkeling te komen. Hiertoe is het noodzakelijk dat een onafhankelijke organisatie de verschillende belangen en krachten bundelt en gemeenschappelijke faciliteiten en ondersteuning biedt. Skiërs van alle clubs in Nederland zijn welkom zonder dat deze direct hun huidige club hoeven te verlaten. Hierdoor wordt het volgens Holland Ski Racing mogelijk voor alle jonge skiërs in Nederland om hun talent tot het maximale te ontplooien ongeacht de clubachtergrond.

Trainingen
Holland Ski Racing (HSR) wil in die zin samenwerken met alle andere skiteams in Nederland. Waar individuele skiteams vaak niet de mogelijkheid hebben tot het bieden van een optimaal of volwaardig programma voor de talentvolle, dan wel meer eisende, skiërs, daar is HSR de aangewezen partner in de oplossing.

HSR biedt de mogelijkheid aan Nederlandse wedstrijdskiërs om zo veel mogelijk in de sneeuw te laten trainen. Tot wel maximaal 24 weken per jaar. De training omvat meer dan het ontwikkelen van je algehele skivaardigheid en wedstrijdtechnieken. Bij HSR ben je ook onderdeel van een team, waarin naast trainen uiteraard ook plezier en ontwikkeling van zelfstandigheid centraal staan. Onze trainers halen het beste uit iedere individuele skiër. Ze moedigen de racers aan om passende doelen te stellen en successen te vieren. En dit allemaal binnen de geborgenheid van een harmonieus en enthousiast team.

HSR faciliteert het hele ontwikkelings-, begeleidings- en trainingstraject.

Wat vind jij van Holland Ski Racing?