BEWintersport is ook beschikbaar op wintersport.be
sluiten
Nederlandse Visueel-gehandicapten Ski Vereniging

Nederlandse Visueel-gehandicapten Ski Vereniging

(3 reviews)

Beoordeeld met een 10.0 op basis van 3 stemmen.

Nederlandse Visueel-gehandicapten Ski Vereniging
Locatie
Papenstraat 21
2611 JB Delft
Nederland
T: 06-24217961
http://nvsv.nl

De Nederlandse Visueel-gehandicapten Ski Vereniging (NVSV) maakt wintersport mogelijk voor mensen met een visuele beperking. Jaarlijks worden er wintersportvakanties georganiseerd naar Oostenrijk, Frankrijk, Italië, Noorwegen en Zwitserland waarbij mensen met een visuele beperking onder begeleiding skiën, snowboarden of langlaufen. Iedere deelnemer krijgt 1 op 1 begeleiding passend bij het gezichtsvermogen en de voorkeur van de deelnemer.


Wat vind jij van Nederlandse Visueel-gehandicapten Ski Vereniging?

Beoordeeld met een 10.0 op basis van 3 reviews

 • Gast655
  Gast655 25 december 2019 · 18:03

  Maakt wintersporten (alpine, snowboard, langlauf) mogelijk voor visueel beperkten. Zowel in Nederland op in- en outdoorbanen en tijdens een scala van wintersportgebieden voor volwassenen, jongeren en gezinnen, in Oostenrijk, Italië, Frankrijk en Scandinavië.

 • Gast606
  Gast606 23 december 2018 · 15:47

  De NVSV maakt het mogelijk dat visueel beperkten (blind of slechtziend) kunnen genieten van wintersport in de echte sneeuw als alpine skiër, snowboarder, langlaufer en/of wandelaar. De NVSV organiseert in het seizoen 2019 elf wintersportreizen naar Oostenrijk, Italië, Frankrijk en Finland en draagt zorg voor 1-op-1 begeleiding van de visueel beperkte wintersporter.

  meer dan 10 jaar ervaring
 • TeleRoel
  TeleRoel 14 juli 2018 · 13:16

  Ik heb de NVSV in 2002 leren kennen toen ze op zoek waren naar langlaufbegeleiders en sindsdien ga ik ieder jaar minimaal 1 week mee met hun reizen als begeleider. Af en toe nog als langlaufbegeleider, maar meestal begeleid ik alpine skiërs en soms een snowboarder. Die weken zijn erg gezellig met mensen die echt genieten van de wintersport. De deelnemers 'kijken' naar wat ze nog wel kunnen, ondanks hun visuele beperking en dat is vaak veel meer dan ze zelf dachten. Ik kom dan ook echt op alle soorten pistes, afhankelijk van wat de deelnemer aan kan. Als begeleider ben je zelf aan het skiën, maar dan wel echt als de ogen van je deelnemer, die moet veilig de piste af kunnen.

  meer dan 10 jaar ervaring