BEWintersport is ook beschikbaar op wintersport.be
sluiten
Skivereniging Gelderse Vallei

Skivereniging Gelderse Vallei

(1 reviews)

Beoordeeld met een 10.0 op basis van 1 stemmen.

Skivereniging Gelderse Vallei
Locatie
Martin Luther Kingstate 44
6716 NC Ede
Nederland
T: 0318-641124
http://www.skigeldersevallei.nl

Skivereniging Gelderse Vallei biedt trainingen voor wintersporters gericht op conditie, vaardigheid en uithoudingsvermogen. Om je voor te bereiden op skiën, snowboarden, langlaufen en nordic walking zijn sportieve mannen en vrouwen bij ons aan het goede adres. Wekelijks geven zij SneeuwFit in de zaal (begin oktober – eind maart) en ZomerFit buiten (begin april – eind juni).

Nordic Walking is er voor zowel beginners als gevorderden. Het stoere Power Walking is helemaal top. Alle activiteiten staan onder leiding van ervaren, deskundige trainers. Beginnen met een gratis proefles is uiteraard mogelijk. Ook voor een wintersportreis hebben ze informatie.

SkiGV richt zich op de regio’s Gelderse Vallei en Utrechtse Heuvelrug, in het bijzonder op de gemeenten Ede, Wageningen, Veenendaal, Rhenen, Scherpenzeel, Renswoude, Renkum en Barneveld.


Wat vind jij van Skivereniging Gelderse Vallei?

Beoordeeld met een 10.0 op basis van 1 reviews

  • NiDeGo
    NiDeGo 7 oktober 2019 · 15:16

    Hier maken ze met SneeuwFit echt werk van een goede fysieke voorbereiding op je wintersport. Trainers die er vol voor gaan om jouw spieren in conditie te brengen. Je kunt met een abonnement zo vaak trainen als je wilt. All inclusive als het ware, en dat vind je niet overal. Chapeau!

    meer dan 10 jaar ervaring