Wintersport Vereniging De Keiski

Krijgt een 8 op basis van 1 beoordeling
Locatie
Zocherpad 163822TK AmersfoortNederlandT: 06-51555562http://keiski.nl

Wintersportvereniging de Keiski biedt de beste voorbereiding op je wintersport. In de regio Amersfoort en Zuidwest Veluwe kun je je in clubverband voorbereiden op je wintersport, hierbij staan kwaliteit, plezier en sociaal contact centraal.

Trainingen
De trainingen vinden plaats onder enthousiaste, deskundige leiding en begeleiding, op eigen niveau maar met de gezelligheid van een groep. Gevarieerde oefeningen die gericht zijn op conditie- en krachtverbetering van het hele lichaam, aangevuld met gerichte oefeningen die je van pas komen bij je wintersportvakantie.Maar ook als je geen wintersport beoefent zijn de trainingen een uitstekende manier om in de winter en het voorjaar aan je conditie te werken.

De Keiski geeft per week zo’n 16 trainingen SneeuwFit, SnowWalk en/of Nordic Walking, verspreid in de hele regio: Amersfoort/ Leusden, Ermelo, Putten, Scherpenzeel en Harderwijk. Het programma is zo opgebouwd dat je goed voorbereid aan de skivakantie begint. Of gewoon lekker werkt aan de eigen conditie. Door de week worden de trainingen in sportzalen gehouden en in het weekend in het bos. Daarnaast zijn er op vrijdag en zaterdag diverse Nordic Walking groepen actief. De intensiteit van alle trainingen is gericht op volwassenen. Deelname kan daarom alleen als je 18 jaar of ouder bent. Alle trainingen zijn onder de deskundige begeleiding van eigen trainers, die opgeleid en gecertificeerd zijn door de NSkiV. Het programma bestaat uit 25 lessen. Deze starten medio september en lopen door tot begin april. Voor de het complete trainingsoverzicht zie website.

Als lid van de NSkiV ontvang je korting op het lidmaatschap van WSV de Keiski.

Wat vind jij van Wintersport Vereniging De Keiski?