BEWintersport is ook beschikbaar op wintersport.be
sluiten
Wintersport Vereniging De Keiski

Wintersport Vereniging De Keiski

(2 reviews)

Beoordeeld met een 10.0 op basis van 2 stemmen.

Wintersport Vereniging De Keiski
Locatie
Zocherpad 16
3822 TK Amersfoort
Nederland
T: 06-51555562
http://keiski.nl

Wintersportvereniging de Keiski biedt de beste voorbereiding op je wintersport. In de regio Amersfoort en Zuidwest Veluwe kun je je in clubverband voorbereiden op je wintersport, hierbij staan kwaliteit, plezier en sociaal contact centraal.

Trainingen De trainingen vinden plaats onder enthousiaste, deskundige leiding en begeleiding, op eigen niveau maar met de gezelligheid van een groep. Gevarieerde oefeningen die gericht zijn op conditie- en krachtverbetering van het hele lichaam, aangevuld met gerichte oefeningen die je van pas komen bij je wintersportvakantie.Maar ook als je geen wintersport beoefent zijn de trainingen een uitstekende manier om in de winter en het voorjaar aan je conditie te werken.

De Keiski geeft per week zo’n 16 trainingen SneeuwFit, SnowWalk en/of Nordic Walking, verspreid in de hele regio: Amersfoort/ Leusden, Ermelo, Putten, Scherpenzeel en Harderwijk. Het programma is zo opgebouwd dat je goed voorbereid aan de skivakantie begint. Of gewoon lekker werkt aan de eigen conditie. Door de week worden de trainingen in sportzalen gehouden en in het weekend in het bos. Daarnaast zijn er op vrijdag en zaterdag diverse Nordic Walking groepen actief. De intensiteit van alle trainingen is gericht op volwassenen. Deelname kan daarom alleen als je 18 jaar of ouder bent. Alle trainingen zijn onder de deskundige begeleiding van eigen trainers, die opgeleid en gecertificeerd zijn door de NSkiV. Het programma bestaat uit 25 lessen. Deze starten medio september en lopen door tot begin april. Voor de het complete trainingsoverzicht zie website.

Als lid van de NSkiV ontvang je korting op het lidmaatschap van WSV de Keiski.


Wat vind jij van Wintersport Vereniging De Keiski?

Beoordeeld met een 10.0 op basis van 2 reviews

 • Gast561
  Gast561 28 december 2019 · 16:15

  Ik train op zaterdagmorgen in een gezellige groep in Den Treek heerlijk in de buitenlucht en in een prachtig bosgebied. De training, gegeven door een gediplomeerde trainer, zijn gevarieerd en uitdagend en er op gericht je algehele conditie te verbeteren. Hardlopen afgewisseld met uitgekiende oefeningen, waar ook de niet skiërs veel baat bij zullen hebben.

  meer dan 10 jaar ervaring
 • Gast561
  Gast561 5 november 2019 · 10:01

  De trainingen vinden plaats onder enthousiaste- en deskundige leiding, op eigen niveau maar met de gezelligheid van een groep. Elke gevarieerde training is gericht op onderhoud en/of verbetering van uithoudingsvermogen en spierkracht voor het beoefenen van de wintersport.

  6 tot 10 jaar ervaring