BEWintersport is ook beschikbaar op wintersport.be
sluiten

Wintersport Berner Oberland

Het Berner Oberland is een klassieke Zwitserse regio. Dit is een van de regio's waar het wintertoerisme ontstaan is en dat zie je terug in de schitterende dorpen. In het Berner Oberland vind je mooie skigebieden op de de flanken van beroemde bergen als de Jungfrau. De uitzichten zijn geweldig en het Berner Oberland is ook nog eens uitstekend bereikbaar vanuit Nederland en België. Er is alleen een klein nadeel: het Berner Oberland is behoorlijk aan de prijs.

Schitterende uitzichten

Er liggen niet bijster veel skigebieden in het Berner Oberland, maar de gebieden die er liggen zijn absoluut de moeite waard. De Jungfrau Region is landschappelijk gezien een van de mooiste gebieden van de Alpen net uitzichten op de Eiger, Mönch en Jungfrau. Ook het mondaine Gstaad is een uniek skigebied waar je wel je creditcard met onbeperkt limiet moet meenemen. Families vinden in Meiringen-Hasliberg heerlijke pistes.

Zeer goed bereikbaar

Het Berner Oberland is uitstekend bereikbaar. Vanuit Bern rijd je naar Thun en al snel ben je in authentieke dorpen als Grindelwald of Mürren. Dit is wintersport pur sang, maar helaas wel met een behoorlijk prijskaartje.

Berner Oberland

0 reisaanbieders

Al 600 bezoekers deden vandaag een prijsvergelijking.

Je hebt 0% van de reisaanbieders bekeken.

Drukke weken

december
januari
februari
maart
april