Sneeuwalarm

Ontvang gratis een sneeuwalarm per e-mail van jouw bestemming in aanloop naar je wintersport vakantie! De meldingen stoppen automatisch na je vakantie.

Nieuw festival in Zwitserland: SunIce festival

~verwijderd~ op 28 oktober 2021· geen reacties

Het SunIce festival vindt plaats in het skigebied van Corviglia, boven Sankt Moritz
Het SunIce festival vindt plaats in het skigebied van Corviglia, boven Sankt Moritz

Naast Zermatt Unplugged is er dit seizoen nog een festival in Zwitserland voor muziekliefhebbers, het SunIce festival wat plaatsvindt in het skigebied van Sankt Moritz op 1 t/m 3 april 2022. En ook dit keer boven en midden in de bergen. Het SunIce festival zal voornamelijk voor de echte techno en EDM liefhebbers zijn met artiesten als Alan Walker, Claptone en Mike Williams. Het zullen een paar dagen worden van niet alleen optredens en muziek maar er worden ook activiteiten en een stukje lifestyle aangeboden. Voor CHF 153,20 - ca. 144 euro - koop je een 3-daags ticket.

Evenementen rondom corona

Omdat Zwitserland dit seizoen zonder ingrijpende maatregelen te willen openen geeft dat voor evenementorganisatoren veel hoop. Ook voor de organisatoren van het SunIce festival is dit een opluchting want na de eerst geplande opening in maart 2020 is het festival al twee keer verschoven. De organisatoren zijn na meerdere keren uitstel vanwege corona nu positief en enthousiast om op 1 t/m 3 april 2022 dit jongerenfestival door te laten gaan. Ook andere evenementen als Energy Air hebben laten zien dat het organiseren van grote evenementen mogelijk is wanneer er genoeg maatregelen genomen worden.

Naast muziek ook lifestyle

Naast muziek wil het SunIce festival zich ook focussen op lifestyle. Zoals ze zelf hebben gezegd zal het een festival worden met “Music, Art & Fashion”. De online uitstraling van het festival laat dan ook doorschijnen dat het gericht is op jonge hippe mensen die zich veel bezighouden met delen van hun ervaringen online. Om een extra boost te geven aan het stukje lifestyle zijn ook een aantal activiteiten bedacht waaronder natuurlijk skiën en snowboarden op de pistes naast het festival, in het deelgebied Corviglia. Hiervoor zal wel een 2-daagse skipas gekocht moeten worden want deze zit niet inbegrepen bij de festivalticket. Naast skiën en snowboarden kun je overdag over de 630 meter lange quad-route racen met een gehuurde quad. En als dat nog niet genoeg is kun je paragliden van het Corviglia deelgebied naar het meer in Sankt Moritz.

Word jij nu helemaal enthousiast als je dit leest? Hier is meer informatie te vinden. Wil je meer weten over het gebied waar dit zich af zal spelen? Kijk dan hier om te kijken wat wij over Sankt Moritz hebben opgeschreven.

~verwijderd~

Plaats een reactie